Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PRAVOSNAŽNO!

Policajcu "reketašu" 15 meseci zatvora!

Autor: Tanjug | 20.09.2014 - 17:59:00h | Komentara: 1

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 15 meseci zatvora bivšeg glavnog analitičara u Policijskoj upravi Smederevo Dejana Obradovića zbog pokušaja reketiranja jednog privatnika iz okoline Ćuprije T.M.

Korupcija

Ilustracija| Foto: Shutterstock

 

Apelacioni sud je tom odlukom, objavljenom na svom sajtu, povećao kaznu Obradoviću za dva meseca zatvora, dok je potvrdio deo presude Višeg suda u Smederevu kojim je obavezan da sudu na ime paušala plati 5.000 dinara, kao i troškove postupka od 341.245 dinara.

Obradović je osudjen za krivično delo zloupotreba službenog položaja u pokušaju jer je lažno se predstavljajući kao policijski pripadnik Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) pokušao da iznudi 35.000 evra od T.M. kako, navodno, ne bi bio predmet obrade te Službe.

Pošto mu je T.M. rekao da je to veliki iznos i da ne moe da mu isplati ceo iznos odjednom, Obradović je pristao na isplatu u dve rate, navodi se u presudi.

Obradovića su uhapsili pripadnici SBPOK-a za unutrašnju kontrolu policije 30. maja 2012. godine, neposredno pošto je u smederevskom kafiću "Kandinski" od T. M. iz Ćuprije primio sumu od 13.600 dolara prethodno obeleženih novčanica.
Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 20.09.2014 22:52h

    Apelujem na nadlezne da se pozabave policajcem na motoru Cveticem koji patrolira ustanickom ulicom... Vrlo je bahat,korumpiran i drcan. Ogroman broj svedoka postoji o postupcima ovog saobracajca na ovoj relaciji gde je obicno..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP