Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

KO NAS ŠTITI?!

Policija kaznila otetog taksistu?!

Autor: N. N. Travica | 14.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 5

Novosadski taksista Milan Ostojić (27) prošao je kroz pravi pakao vozeći stranku koja je bežala od policije. Dok je vozio, mladić je sve vreme držao u njega uperen pištolj.

Milan Ostojić

Milan Ostojić

Taksistu je zaustavila policija i ispisala mu kaznu zbog prolaska kroz crveno svetlo. Iako je mimikom saobraćajcu davao znake da nešto nije u redu, policajac se usredsredio samo na pisanje kazne od 5.000 dinara, nedozvoljavajući vozaču ni da izađe iz vozila.


Ovaj scenario kao iz dobro režiranog akcionog filma Ostojić je prema priči, koju je ispričao za “ALO!” prošao u ponedeljak, kada je nešto pre ponoći preko radio-veze primio vožnju u ulici Koste Milosavljevića. Dolaskom na adresu, njemu je u automobil ušao mladić, koji je seo na suvozačevo mesto.

- U ulici Živojina Ćuluma mi je rekao da stanem. Izašao je iz taksija i iz mraka nešto uzeo, stavio ispod duksa i vratio se u kola. Nedaleko odatle naišla je policija. Kada je video patrolu izvadio je pištolj, uperio u mene i rekao da vozim za Žabalj – počinje Ostojić priču.

Uplašen za svoj život taksista je krenuo prema Žablju. Spazio je patrolu saobraćajne policije, a onda je kroz raskrsnicu Temerinskog puta i Primorske prošao kroz crveno svetlo, misleći da će se spasti. Saobraćajci su uključili rotaciju i zaustavili taksi vozilo. Mislio je kako mu je ideja uspela, ali brzo se uverio u suprotno - policajce ništa nije interesovalo, sem da mu napišu kaznu.

- Pokušao sam gestikulacijom da im objasnim šta mi se događa. Ništa ih nije interesovalo. Pitao me da li imam neku primedbu, na šta sam mu rekao da imam, nadajući se da će mi dati zapisnik da sam napišem da sam otet.
Saobraćajac mi je rekao da on mora da upiše primedbu. Nakon toga mi je dao samo da potpišem papir, što se vidi po rukopisu na zapisniku – kazuje taksista.

Kada su izašli iz grada, Ostojić je stranku opustio pričom o sportu i ostavio ga u Žablju. Po povratku u Novi Sad, Milan je otišao u stanicu saobraćajne policije gde je ispričao šta mu se dogodilo.

- Saobraćajac je pozvao kolegu u stanici na Klisi, gde je proverio da li se nešto događalo u ulci Koste Milosavljevića, kada mu je kolega rekao da su imali prijavu i da je patrola bila na licu mesta, potvrdivši moju priču, saobraćajac mi je rekao da sam slobodan. Ni jednog trenutka nije pokazao ni malo volje da mi kaznu ponište – završava svoju priču Ostojić.
Policija se još zvanično nije oglasila povodom ovog slučaja.
Poslednji komentari
  • Stefan Vreme: 14.06.2013 11:53h

    Ma zašto bi oni kažnjavali lopove, prevarante, otimače kada lepo udaraju po običnom narodu. Bitnija je kazna od 5000 din nego imati malo mozga i spasiti nečiji život.

  • amer Vreme: 14.06.2013 16:11h

    nesposobnost policije u srbiji nikad kraja

  • Suki Vreme: 15.06.2013 16:30h

    Pa ova prica ne bi prosla ni kod uciteljice u osnovnoj skoli.Sta ovaj taksista misli da bi taj klijent ako bi ga policija pronasla rekao "Da ja sm mu naredio da vozi kroz crveno"Vrlo ubedljiva prica sa smesnim krajem.

  • Goran Vreme: 06.02.2014 15:26h

    Kakva slučajnost, lepa priča za laku noć.....još jedna gnusna prevarantska laž u nizu......šta je hteo sa ovom pričom ne znam.....uskoro će se čuti za ovog prevaranta

  • Viktor Vreme: 06.02.2014 15:36h

    Dobra žvaka....kao i uvek kad se vozim sa njim....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP