Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U PRELJINAMA

Policija na tragu čedomorki

Autor: V. N. | 22.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 1

„Taj ko je ovo uradio je neprijatelj naše kuće. Što nam barem ne dade živu bebu da je negujemo, nego ju je bacila u klozet.“

Ovim rečima braća Željko i Radomir Simićević iz Preljine prisećaju se šokantnog događaja od subote, kada su u poljskom toaletu u dvorištu pronašli mrtvo žensko novorođenče, koje je majka ostavila odmah nakon porođaja.

Stravičan prizor prvi je video Radomir i o tome odmah obavestio brata.
- Pošto je kupatilo u kući bilo zauzeto, krenuo sam u poljski toalet u Željkovom dvorištu, koji se inače ne koristi. Po zemlji sam video mnogo krvi i pomislio da su se možda poklali kerovi. Međutim, kada sam otvorio vrata, zapanjio sam se jer su se preda mnom ukazale dečje nožice. Samo što se nisam onesvestio. Dete nije davalo znake života. Pozvao sam Željka, pa smo pozvali Hitnu pomoć i policiju, a ja sam odmah otišao da izmerim pritisak - priseća se Radomir.

Meštani Preljine i dalje ne mogu da pretpostave ko je mogao da počini ovako monstruozni zločin. Kažu da u tom delu sela nije bilo žena u poodmakloj trudnoći.
Izvor iz istrage rekao nam je da je policija na tragu čedomorki, kao i da će više podataka o zločinu biti poznato nakon obdukcije.
Poslednji komentari
  • maja Vreme: 22.12.2014 16:52h

    Ovo je primer kako ce neko proci kad se ponese visoko.odnosi se na sve i pokazuje da guranje i laktanje po raznim strankama ne donosi nista dobro.devojka od 31 god,ne moze biti devojka ...a i to razmazeno ponasanje,zove mamu kad joj je temperatura...zeljko prekida sastanak zbog nje i njenog rasplozenja...nestabilna osoba skroz...koja se dohvatila para i polozaja...cuj tehnicarVMA je vozi i dovozi...noblesss ko iz Sterije Popovica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP