Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SVAKA ČAST

Policija: Odričemo se dnevnica da bismo pomogli ugroženima!

Autor: M.D. | 25.05.2014 - 14:27:00h | Komentara: 2

Predstavnici i članovi reprezentativnog Nezavisnnog sindikata policije, koji okuplja najveći broj zaposlenih u MUP-u, doneli su odluku da se u humanitarne svrhe odreknu dnevnica kako bi na taj način obezbedili pomoć najugroženijim građanima koji su pretrpeli velike gubitke u poplavama.

policija

policija

NSP će takođe i svim članovima čije su kuće poplavljene ili oštećene dodeliti jednokratnu novčanu pomoć u visini od 10.000 dinara.

- Ponosni smo na sve članove NSP, kako one koji pomažu stanovništvu u najugroženijim područjima, tako i one koji su se angažovali na prikupljanju humanitarne pomoći. Do sada smo obezbedili i odneli u najugroženije gradove preko 50.000 litara vode, preko 30 kamiona humanitarne pomoći, a radimo i na prikupljanju pomoći koja bi trebalo da pristigne iz inostranstva - kaže predsedavajući predsedništva NSP Velimir Lukić.

Policajcima koji danonoćno na terenu pomažu ugroženima, NSP je zahvaljujući Ivanu Ristiću, šefu kabineta ministra policije Nebojše Stefanovića i pomoćniku direktora policije Bratislavu Dikiću obezbedio i 180 kompleta interventnih uniformi.
Poslednji komentari
  • Jogurt Vreme: 25.05.2014 15:24h

    SVAK ČAST !!! Neka se i političari ugledaju na njih i sve dobre ljude koji pomažu našem narodu.

  • Goca Vreme: 26.05.2014 13:45h

    Hvala policajcima, ali oni su već učinili sve što je trebalo! Dokle više da se policajci žrtvuju? Ako je za vajdu - dosta je! Mnogi imaju veća primanja od njih, kao što poslanici i zaposleni u vladinim službama i raznim parazitskim agencijama, samo im na pamet ne pada da se odreknu dnvenice! O bankarskim službenicima - da ne govorimo, a banke su naveći pljačkaši građana po bilo kom osnovu... i za "dobar dan" naplaćuju proviziju!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP