Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POTVRĐENO

Policija pronašla telo nestalog konobara

Autor: D.Ć. | 26.08.2014 - 23:00:00h | Komentara: 3

Telo Petra Obrenčevića (33), konobara koji je pre nekoliko dana nestao sa splava “Šejk end šejk”, izvučeno je sinoć iz Dunava kod Kule Nebojša u Beogradu.

Petar  Obrenčević

Petar Obrenčević | Foto: privatna arhiva
Kako „Alo!“ saznaje, policija je sinoć oko 21 sata dobila dojavu da se u vodi nalazi telo. Policijska patrola je odmah došla na lice mesta, a nešto kasnije je leš, uz pomoć ronioca, izvučen na obalu, posle čega je utvrđeno da je u pitanju Obrenčević.


Petar je nestao u noći između 23. i 24. avgusta sa svog radnog mesta konobara, na splavu “Šejk end šejk”, gde je trebao da odradi svoju smenu koja traje od 21 do 4 sata. Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video neposredno posle ponoći.


Petrov nestanak su prijavile njegove kolege, koje za njega kažu da je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek i da nije konfliktna ili suicidna ličnost. Poslednji ga je te noći, između ponoći i 1h, video jedan od kolegam nakon čega mu se izgubio trag. U potragu za Petrom odmah su se uključile kolege sa posla, ali ga nisu pronašle na splavu i u okolini. Pošto je utvrđeno da se nije vratio ni kući, obaveštena je policija, koja je odmah počela sa potragom. Medije je o nestanku obavestila njegova prijateljica, a Dragana Berić, sestra Petrove devojke Ivane Berić, juče je za naš list rekla da nema nikakvih vesti o Petru.


Nažalost, prve sumnje, da je najverovatnije upao u vodu i, pošto je navodno bio neplivač, udavio se, obistinile su se.

Telo Petra Obrenčevića (33), konobara

Telo Petra Obrenčevića (33), iznose iz vode

 Kako “Alo!” saznaje, ronioci Žandarmerije su juče tražili Petra, ali ga nisu našli, pa su po podne obustavili potragu, s planom da je danas nastave.

Petar je iz mesta Glušci kod bogatića. Kako saznajemo, članovi porodice su o nestanku obavestili i Petrovu majku, od koje su dosad krili da ga nigde nema kako joj se stanje ne bi pogoršalo.


- Petrova majka je teško bolesna. Operisana je dva puta od karcinoma i čekala je da Petar sutra dođe na Veliku Gospojinu kući i pomogne im - rekao je naš sagovonik.


Uz nju su Petrov otac Živko i Miljana, sestra nestalog mladića.
Telo Petra OBrenčevića je prevezeno u Institut za sudsku medicinu, a nakon obdukcije će biti poznat zvaničan uzrok smrti mladića.
 

a

Policijske patrole su uz pomoć ronioca izvukle telo na obalu, posle čega je utvrđeno da je u pitanju Obrenčević.

Zbog tragedije otkazani nastupi na splavu na kom je Petar radio!


Prestonički splav „Shake'n'Shake“ gde je u sredu uveče trebalo da nastupi Nikolija Jovanović, a zatim, u narednim danima i drugi pevači, otkazao je sve aktivnosti zbog tragične smrti Petra Obrenčevića, koji je bio zaposlen u ovom ugostiteljskom objektu.


- Splav Shake'n'Shake neće organizovati žurke i noćni program naredna 3 dana.


Takođe, ovim putem se zahvaljujemo armiji dobrih ljudi koja je svojim angažovanjem i širenjem svesti pokušala da pomogne u teškim okolnostima proteklih dana. Zahvaljujemo se i medijima na ljudskom i nesenzacionalističkom izveštavanju javnosti.


U ime tima Shake'n'Shake, sa tugom i nevericom, izražavamo najiskrenije saučešće porodici Petra Obrenčevića - kaže se u saopštenju koje je neposredno po pronalasku Petrovog tela, objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk stranici splava.

Poslednji komentari
  • cik cak Vreme: 27.08.2014 01:16h

    tugaaaaas :(

  • sanja Vreme: 27.08.2014 11:34h

    Splavovi su postali leglo prostitucije, mafije, droge i kriminala a nasa drzava sve to mirno posmatra i cutke odobrava.

  • vetar Vreme: 27.08.2014 15:07h

    zalost

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP