Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA O UBISTVU CETINJANINA DEJANA MILAČIĆA ZVANOG DŽIN

Policija proverava navijače!

Autor: Ekipa Alo! | 17.02.2013 - 23:55:00h | Komentara: 3

U istrazi likvidacije Cetinjanina Dejana Milačića (35) zvanog Džin, koji je preksinoć ubijen sa sedam hitaca u potiljak u beogradskom naselju Mirijevo, kako “Alo!” saznaje, policija je pokušala da sasluša i vođe jedne od Zvezdinih navijačkih grupa.

Milačić  sa poslednjim  poslodavcem, pevačicom Anom Nikolić

Milačić sa poslednjim poslodavcem, pevačicom Anom Nikolić

Naime, osim fizičkog obračuna u novogodišnjoj noći na splavu “Bolivud” čiji je Milačić bio akter, ispituju se i saznanja da je bio u sukobu sa navijačkom grupom sa Novog Beograda, čije su vođe nedavno izašle iz zatvora.

Dejan i Ana

Dejan i Ana

I Ana Nikolić na saslušanju!

Pevačica Ana Nikolić biće pozvana između ostalih na saslušanje u beogradsku policiju s obzirom na to da je Milačić bio zaposlen kod nje i da je prisustvovala incidentu na “Bolivudu”. Iskaz će dati i Milačićeve kolege iz klubova, kao i supruga, koja se u trenutku likvidacije ispred stana koji iznajmljuju u Mirijevu nalazila u poseti na Cetinju sa njihovim jednogodišnjim sinčićem. Ona je sinoć doputovala u Beograd.

- Milačić je poslednjih godina bio i telohranitelj pevačicama Ani Nikolić i Miri Škorić, ali je jedno vreme čuvao i Aleksandru Ivanović, suprugu Milorada Ulemeka Legije. Osim toga, bio je poznata figura u poslovima obezbeđenja prestoničkih klubova i splavova. Za primat u ovim poslovima mnoge ekipe vode borbu već godinama unazad.

Iako se motiv ubistva za sada samo nagađa, istraga ide u dva pravca. Postoje operativna saznanja da u ove poslove pokušavaju da se uključe pripadnici jedne navijačke grupe, koja je odranije poznata po pucnjavama u prestonici. Milačić je, navodno, imao izvesni sukob sa pomenutim momcima, koje smo odmah nakon ubistva pokušali da pronađemo na kućnim adresama, ali da sve bude čudnije, nismo uspeli da nađemo nikog od njih - kaže naš izvor u beogradskoj policiji koji nije želeo da precizira da li je Milačić imao sukob sa njima zbog neke preke reči u nekom od klubova ili zbog preuzimanja poslova obezbeđenja.

Nadimak Džin nije dobio slučajno:  Milačić

Nadimak Džin nije dobio slučajno: Milačić

Sa druge strane, policija proverava i detalje obračuna na “Bolivudu” kada je Milačić, iznerviran nedovoljnim poštovanjem prema Ani Nikolić tokom njenog nastupa, metalnom šipkom nasrnuo na obezbeđenje splava. Tuču, u koju su se potom umešale i Milačićeve kolege iz kluba “Tetaro”, na kraju je prekinula interventna. Da je već imao problema sa ljudima sklonim obaraču, pokazuje i post na njegovom “fejsbuku”: “Niko mi ništa ne može, pa puca u mene iz pištolja, jer sam čudovište na snagu”.

Milačić u Srbiji nije imao krivični dosije, a u Crnoj Gori, odakle je rodom, privođen je zbog oružja. U martu prošle godine, on je nakon kraće svađe hicem iz pištolja lakše ranio prijatelja iz detinjstva Milana Beladu, kog je policija uputila u bolnicu nakon okršaja, ali koji se potom nije ni pojavio u bolnici niti se vratio kući. Belada se nije pridružio krivičnom gonjenju, a epilog slučaja do danas nije poznat.

Čuvao i Legijinu suprugu:  Milačić sa Aleksandrom Ivanović

Čuvao i Legijinu suprugu: Milačić sa Aleksandrom Ivanović | Foto: Miloš Perić

Vođa grupe amnestiran!

Vođa navijačke grupe čije pripadnike je policija želela da sasluša zbog sukoba sa Milačićem izašao je krajem prošle godine iz zatvora, gde je služio kaznu za nanošenje teških telesnih povreda, a koja mu je skraćena zahvaljujući Zakonu o amnestiji. Policija je protiv njega do sada podnela ukupno 22 krivične prijave. Od 15, koliko je podneto Prvom osnovnom sudu, za četiri su u toku sudski postupci, za tri je nastupila „apsolutna zastarelost”, dok su ostale odbačene. Od sedam podnetih Višem sudu, jedna je okončana pravosnažnom presudom, dve su u toku, za jednu je obustavljen postupak, a ostale su odbačene.

Poslednji komentari
  • puma Vreme: 18.02.2013 07:47h

    istina nije prvi put izvrsen napad na njega 2008 god . ranjen je ispred restorana Pevac ...

  • zoran Vreme: 18.02.2013 08:58h

    samo za rudnik,ai nista vise.

  • VALJEVAC Vreme: 18.02.2013 14:34h

    To je okruzenje mladih(nekih) devojaka.Da budem poznata,a cena nije vazna.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP