Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U JAGODINI ZAPALJENA BENZINSKA PUMPA „KNEZ PETROLA“

Policija sumnja u mafijaški obračun

Autor: G. J. | 24.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Policija intenzivno traga za osobom koja je upala na pumpu „Knez petrola“ u Jagodini juče oko 3 sata ujutru, polila je benzinom i zapalila, a u tome će im svakako pomoći snimci sa kamera koje obezbeđuju pumpu i koje su snimile piromana.

U Jagodini zapaljena benzinska pumpa „Knez petrola“

U Jagodini zapaljena benzinska pumpa „Knez petrola“

Paljenje ima kriminalnu pozadinu, a cilj je da se pošalje poruka karakteristična za obračune u podzemlju, kažu u policiji i dodaju da su po svemu sudeći na meti bili zakupac te pumpe, vlasnik „Knez petrola“ Srđan Knežević ili vlasnik pumpe Dejan Jevtić iz Jagodine.


Knežević i njegova kompanija juče nisu želeli da se oglašavaju povodom paljenja pumpe, dok je Jevtić rekao da nema komentar na sve što se dogodilo. Jevtić nije krivično osuđivan i važi za mirnog i radnog čoveka, dok su Knežević i njegova firma poznati iz serijala „Insajder“ na TV B92 i svojim profitabilnim poslovima na severu Kosova. Izjavu je dao jedino radnik koji je te večeri bio dežuran.

- Padala je kiša i bilo je hladno, noću i nema mnogo vozača, osim zalutalih i pijanih. U jednom momentu, čovek sa fantomkom na glavi i pištoljem u ruci uleteo je na vrata i glasno mi naredio da napustim pumpu za 10 sekundi. Glas je bio leden i meni nepoznat. Srce mi je sišlo u pete, mnogo sam se uplašio. Nije tražio novac niti bilo šta drugo, samo mi je ponavljao da izađem i počeo da odbrojava unazad.

Polako sam prošao pored njega, plašio sam se da ne zapuca, pa sam ga uveravao da ću odmah izaći. Kada sam izašao, potrčao sam koliko su me noge nosile, a u jednom trenutku sam se okrenuo i video požar na pumpi. Ponovo me strah savladao zbog moguće eksplozije pumpe, pa sam se dodatno udaljio i našao zaklon - priča Stefan Stojanović (20), koji se te noći zatekao na pumpi.

Nepoznati počinilac je posle Stefanovog odlaska uzeo crevo sa automata i zalio unutrašnjost pumpe, frižidere, kamion sa dizalicom i korpom i automate benzinom, a zatim ih zapalio.

- Velika je sreća što nije došlo do paljenja rezervoara, koji su puni goriva. U tom slučaju, pumpa bi eksplodirala i nastala bi velika ekološka katastrofa - kažu radnici sa pumpe i dodaju da se ovako nešto nikada nije dogodilo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP