Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OPERATIVCI BEOGRADSKE POLICIJE INTEZIVNO TRAGAJU ZA MILOŠEM B.

Policija traga za pucačem sa Bežanijske kose

Autor: E. S. | 06.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Operativci beogradske policije intenzivno tragaju za Milošem B. (32) zbog sumnje da je prekjuče ranio Velibora Ćirovića (43) i Nikolu Ćirkovića (26). Pucnjava se dogodila u ulici Peđe Milosavljevića, na Bežanijskoj Kosi, nedaleko od dečjeg igrališta. Prvi je u pomoć povređenima pritrčao jedan policajac.

U pucnjavi ranjen telohranitelj ubijenog vođe „zvezdaraca“

U pucnjavi ranjen telohranitelj ubijenog vođe „zvezdaraca“ | Foto: Dejan Živančević

Dvojica ranjenih ispričali su da su se sa Milošem B. posvađali zbog novca i da je on u jednom trenutku potegao pištolj i zapucao, a zatim pobegao. Međutim, oni nisu odgovorili da li su i oni pucali i zaćutali su pred inspektorima, koji su im rekli da su pronađene čaure dva različita tipa oružja. Tokom uviđaja, policajci su pronašli osam čaura koje odgovaraju „tetejcu“ i jednu koja odgovara pištolju CZ 99.


Kako saznajemo u policiji, sukob je izbio zbog duga, a istraga će utvrditi ko je kome i koliko dugovao, dok juče nismo uspeli da saznamo da li se policajac koji je bio svedok pucnjave slučajno tu zadesio ili je možda bio u društvu s ranjenima.
Inače, Ćirović je ranije bio telohranitelj Sredoja Šljukića Šljuke (30), lidera klana sa Zvezdare, koga su članovi zemunskog ganga ubili 29. septembra 2002. na autoputu kod Centra „Sava“. Ćirović, koji je sedeo na zadnjem sedištu, ostao je nepovređen.
Poslednji komentari
  • Mare Vreme: 06.03.2015 09:14h

    Taj policajac sto je slucajno bio tu treba da mu oduzmeti sluzbeni pistolj i oruzje dati na vestacenje jer je jasno da ta jedna caura ostala od metka ispaljenog iz sluzbenog cz-a, tu je ocigledno da je policajac koji je bio malo dalje od ostecenih isplatio jedan metak na napadaca koji je bezao. Napadac je verovatno koristio tt i isplalio je na pocetku iz tt metke od kojih su nadjene caure, jer je to pistolj i kalibar koji je dosta probojne moci, jeftin je i lica iz kriminogene sredine cesto ga koriste medjusobnim u obracunima. Da su zrtve imale oruzje sigurno ne bi bezale a posebno bi da je cz bio njihov isplalili bi vise projektila na napadaca.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP