Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MINISTAR STEFANOVIĆ NAREDIO

Policija "trkeljiše" luksuzne automobile!

Autor: Beta | 13.04.2015 - 15:50:00h | Komentara: 7

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Nebojša Stefanović naložio je danas saobraćajnoj policiji novu akciju zaustavljanja i kontrole putničkih vozila visoke klase, saopštilo je njegovo ministarstvo.

Supermen: Policajac  svakog dana dva puta uzduž pređe centralnu Srbiju

Ilustracija | Foto: Branko Belić

Uz redovne kontrole putničkih vozila, biće pojačano zaustavljanje automobila visoke klase s motorima velike zapremine, kao što su "džipovi", "mercedesi", "audiji" i drugi te kategorije.
"Želimo da pokažemo svima da za policiju ne postoje gradjani prvog i drugog reda, već da su svi jednaki pred zakonom", izjavio je Stfanović.
Ministar je rekao da se "ne mogu tolerisati slike na ulicama u kojima policija kotroliše one koji voze automobile stare po nekoliko desetina godina, dok vlasnici skupocenih automobila smatraju da su sigurni i da ih policija neće zaustaviti. Selekcija ne sme da postoji".
U saopštenju se podseća da su pre mesec dana u probnoj akciji kontrole vozila visoke klase, pored saobraćajnih, uočeni i drugi prestupi. Za pet dana te kontrole otkriveno je i 19 krivičnih dela i zaplenjeno nekoliko komada oružja, a kod devet vozača je nađena droga.
"I to je jedan od pokazatelja zašto je ova akcija dobra", rekao je Stefanović.
Ministar je dodao da će kontrola vozila visoke klase postati uobičajena i ponovio da "policija želi da pokaže da nikoga ne štiti i da su za nju svi gradjani jednaki, bilo da voze domaće automobile stare 30 godina ili skupocene 'mercedese' ".
Poslednji komentari
  • Pedja Vreme: 13.04.2015 16:11h

    Pa zar ih do sada nisu zaustavljali??? Kakav je to skok samom sebi u stomak napravio "kralj" policije. Od sada cemo zaustavljati i skupe automobile za razliku od ranijih godina kada nismo, a vi sirotinjo... sta da vam radim, skupite pare pa kupite jedan audi tt ili A6 pa vas necemo zaustavljati. SRAMOTA

  • tutu Vreme: 13.04.2015 19:13h

    nemojte ljudi ako boga znate

  • jo Vreme: 13.04.2015 22:33h

    al ce da pljuste tuzbe po drzavi..jer ko ima skup auto ima i skupog advokata...a ko ima skupog advokata zna koja su mu prava...kako ono mirise diskriminacija i ilegalni pretres i zaustavljanje? mirise kao dosta parica u strazburu...pa opet po dzepu sirotinji i tako u krug....

  • Sasa Vreme: 14.04.2015 01:32h

    Jedno je prica, drugo je praksa. Sve ste lepo rekli, jos kada bi to primenjivali, poverovao bih, jer ono sto se vidi na ulici, nema veze sa vasom teorijom. Mozda vi to kao nacelik to i zelite, ali, na ulici je puno "nacelnika", koji su ipak, mnogo bitniji za nas obicne, male i veoma dodirljive gradjane, u odnosu na gradjane "prvog reda"!

  • mima Vreme: 14.04.2015 09:46h

    Trazite vi od njih da dokazu odakle im tako skupi automobili? Omladina bez dana staza vozi najskuplja kola i to jos registrovana na njihovo ime. KAKO?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP