Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PROBUDILI POLA NOVOG SADA

Policijska potera usred noći!

Autor: Alo.rs | 17.06.2015 - 09:28:00h | Komentara: 0

Stanovnike Novog naselja noćas oko 3 sata posle ponoći probudile su policijske sirene, dok su policija i žandarmerija vijali sivi sedan koji je jurio preko 180 kilometara na sat i koji je vozio mladić sa promilom alkohola u krvi.

Policija rotacija

Policija rotacija | Foto: Profimedia

Kako novosadski portal 021.rs saznaje, potera za automobilom je završena blokadom kod Gerentološkog centra u kojoj je učestvovalo nekoliko policijskih i žanadarmerijskih vozila. Patrole koje su ih jurile izmerile su im brzinu dok su jurcali.
Prema nezvaničnim informacijama, policija je na licu mesta privela dvojicu momaka koji su bili u sedanu i tom prilikom je kod njih izmereno preko promil alkohola u krvi.
Svedoci kažu da je policija prethodno sa više vozila pokušavala da zaustavi auto koji je velikom brzinom išao novosadskim ulicama.
- Auto su kod Gerentološkog centra na uglu Ulice Bate Brkića i Bulevara vojvode Stepe blokirala kola saobraćajne policije, džip interventne i dva džipa Žandarmerije. Policajci su obojicu vezali, a kasnije ih ispitali i testirali na alkohol. Koliko sam čuo, na pitanje saobraćajnog policajca što nije stao, mladić je prvo rekao da nije video rotaciju, a potom da ga je neko pratio. Odgovor policajca je bio - "Ajde što nisi video jednu roataciju, al kako nisi video pet rotacija iza sebe?" - ispričao je svedok ove policijske potere za 021.rs.
On dodaje da je jedan od mladića povišenim tonom upozoravao policajce rečima "znate li vi ko sam ja i koga poznajem", ali se policajci nisu puno obazirali na to.
Ubrzo nakon što je policija zaustavila vozilo, pojavio se i vlasnik koji je došao taksijem. On je policajcima ispričao da su kola njegova i da ih je dao mladićima da se malo provozaju. Policija je potom i njega testirala, a izmereno mu je oko 1,9 promila alkohola u krvi.
Uviđaj na Novom naselju potrajao je do pet ujutru, a sivi sedan je i jutros ostao parkiran na taksi stajalištu u Ulici Seljačkih buna. Iz Novosadske policije za sada nema zvaničnih informacija o ovoj poteri koja je probudila deo stanovnika Novog naselja.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP