Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MISTERIOZNA SMRT KOD BEOGRADA

Polio se kantom benzina i zapalio u svojim kolima?!

Autor: Kurir | 17.03.2015 - 08:54:00h | Komentara: 1

Ugljenisano telo muškarca za koga se pretpostavlja da je Predrag Džinić iz naselja Slanci kod Beograda pronađeno je u zapaljenom automobilu na Slanačkom putu.

Zapaljen automobil

Ilustracija

Policija pretpostavlja da je Džinić izvršio samoubistvo jer je benzinom zapalio automobil u kojem se nalazio.Izvor blizak istrazi kaže da je policija na osnovu registarskih tablica vozila posumnjala da je reč o Džiniću jer je on vlasnik zapaljenog automobila.

- Sumnja se da je Džinić u subotu ujutru počinio samoubistvo jer je pored automobila pronađena kanta benzina. Policija i vatrogasci bili su šokirani prizorom jer su automobil i nesrećni čovek u potpunosti izgoreli. Priča se da je pokojni Džinić u poslednje vreme bio depresivan i da je upao u neke dugove - otkriva naš izvor.
Predrag Džinić je poslednji put viđen u petak po podne, a njegova porodica sumnja da je reč o ubistvu, iako im to niko nije zvanično potvrdio. U porodičnoj kući Džinića juče je vladao muk. Supruga Predraga Džinića Milica kaže da su ih policajci obavestili da je najverovatnije reč o njenom mužu.

Još jedna tragedija u porodici Džinić

Porodicu Džinić je pre gotovo dve godine zadesila tragedija, kada je kapija pala i usmrtila Predragovog trogodišnjeg rođaka. Nesrećni dečak je nastradao dok se pored kapije igrao sa petogodišnjom sestrom i decom iz komšiluka. Iako je mališan brzo izvučen ispod metalne konstrukcije, preminuo je u Urgentnom centru.

- Predrag je u petak otišao na posao u štampariju „Politike“, a pošto sam radila noćnu smenu, nisam bila zabrinuta što se u subotu nije pojavio kući. Verujte, sve drugo mi je palo na pamet, osim da je nastradao - govori nam potresena Milica.
- Mi smo normalna porodica, nismo se nikome zamerili. Sve što imamo stekli smo radom. Zaista ne znam da li bi to mogao biti motiv da neko napadne Predraga - kaže njegova supruga.
- Sinovi su u šoku, mlađi ne sme sam da se vrati iz škole. Ne mogu da poverujem šta nas je snašlo. Predrag je u poslednje vreme bio neraspoložen, ali nije pominjao da ima ikakve probleme. Volela bih da saznam šta mu se dogodilo i ko je ovo uradio - kroz suze nam govori Milica.
- Oni su fina porodica. Predrag je bio povučen čovek. Iznenađeni smo jer smo tek juče saznali šta se dogodilo - govori jedan od komšija i navodi da se po selu pričalo da je Džinić umro od srčanog udara.
Poslednji komentari
  • EnkooknE Vreme: 17.03.2015 15:10h

    Pa što mi auto ne ostavi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP