Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OBRAČUN U ŽELEZNIKU

Polomio čoveku lobanju zbog Zvezdine pesme?!

Autor: J. Paunović | 03.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 17

Beograđanin Jugoslav D. (44) zaradio je otvoren prelom lobanje jer je pevao Zvezdine navijačke pesme, što je iritiralo Alena Kostića (27) zvanog Kubi, vođu Partizanove navijačke grupe “zabranjeni”, saznaje “Alo!”.

Navijačka grupa „Zabranjeni“

Navijačka grupa „Zabranjeni“ | Foto: Aleksandar Dimitrijević

Uhapšeni se nalazi u pritvoru i navodno se tereti za pokušaj ubistva. Kostić se nezvanično tereti da je nesrećnog čoveka prebio motkom ispred kafića u beogradskom naselju Železnik, nakon čega je polupao telefonsku govornicu i pobegao biciklom.


- Jugoslav je bio u kafiću s nekoliko drugova. U jednom trenutku došlo je do sukoba i tuče sa drugom grupom ljudi koji su sedeli u istom lokalu. Jedan iz te grupe pozvao je telefonom Kostića, koji je u kafić došao sa štanglom i nasrnuo na Jugoslava i njegove drugare. Naša saznanja su da je sukob nastao zbog navijačkih pesama suprotnog kluba - objašnjava naš sagovornik iz policije.

Alen Kostić

Alen Kostić | Foto: RAS


Jugoslav D. zadobio je teške telesne povrede opasne po život kad ga je početkom prošle nedelje pred zoru u kafiću u ulici Ive Lole Ribara u Železniku, nezvanično, štanglom pretukao Alen Kostić zvani Kubi. S druge strane, prijatelji uhapšenog momka tvrde da je Kostić uhapšen samo zbog svog imena i da nije nikoga tukao. Podsećamo, Kostić je poslednji put privođen u septembru prošle godine zbog napada na službeno lice na otvaranju svog kafića u Železniku, kada je policija došla zbog glasne muzike. Tada je tvrdio da je policajac njega tukao. Istraga o pomenutom napadu još uvek nije okončana.

Kostić, nekada vođa navijačke grupe “saut femili”, koja čini veći deo kasnije formirane Partizanove frakcije “zabranjeni”, pored brojnih krivičnih prijava i danas je neosuđivano lice. “Insajder” je svojevremeno objavio da je policija protiv Kostića do 2006, kada je imao 20 godina, podnela 14 prijava za teška krivična dela poput nasilničkog ponašanja i nanošenja teških povreda, ali da nijedna nije okončana presudom. Iz suda su bezbroj prekida postupaka objasnili time “da lice nisu mogli naći na adresi na kojoj je prijavljeno”. Sličan broj prijava podnet je od 2006. do danas.

Kostić poznat policiji


Uhapšeni Alen Kostić široj javnosti je poznat kao jedan od glavnih vođa Partizanove navijačke frakcije “zabranjeni” i trenutno pred Višim sudom u Beogradu vode svega četiri postupka, od kojih nijedan nije okončan, osim slučaja utakmice u Subotici, za šta je krajem januara ove godine oslobođen. Inače, “zabranjeni” su u sukobu sa suparničkom navijačkom grupom “alkatraz”, od koje pokušavaju da preuzmu primat na južnoj tribini. Osim međusobno brutalnog prebijanja, oni su palili automobile jedni drugima, pretili i ubijali.

Poslednji komentari
  • Miloš Vreme: 03.09.2013 10:01h

    Dokle će ovakvi stvorovi da dišu i uzaludno troše vazduh!

  • deki Vreme: 03.09.2013 11:00h

    Za sve je kriva drska i bezobrazna politika i prava hajka iz fk CZ na Pfc.Sve je usmereno da se na sili otme titula i to po svaku cenu.Inace ,protiv sam svakog fizickog nasilja .

  • Neša Vreme: 03.09.2013 11:47h

    Slavni srpski sud! Običnog čoveka deru kako stignu, a ubice i siledžije ne smeju ni da prozovu!

  • Jole Vreme: 03.09.2013 12:30h

    Klub je kriv sto je coveku polomljena lobanja?smesno,i dalje "navijaci" Partizana govore o nekom drzavnom projektu a na celu FSS bivsi predsednik partizana,a predsednik nase drzave poznati navijac Partizana,tuzno,zabraniti 2 grupe partizanovih navijaca.....

  • deki Vreme: 03.09.2013 13:31h

    Jole...6 godina tuge je sve ucinilo zar ne.Nije vam lako.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP