Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA TRAGA ZA NAPADAČEM KOJI JE PUCAO RADNIKU MENJAČNICE U GLAVU

„POMOZITE MI, ubi me razbojnik!”

Autor: J. Paunović | 19.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Leskovačka policija traga za nepoznatim razbojnikom koji je u utorak oko 21 prilikom pljačke menjačnice upucao radnika Dejana Antić (43) u vrat, saznaje “Alo.rs”. Besan jer mu je lopov na silu oteo, za sada neutvrđenu, količinu novca ranjeni je pokušao da ga spreči.

Obesni lopov  hladnokrvno je pucao vlasniku menjačnice u glavu

Obesni lopov hladnokrvno je pucao vlasniku menjačnice u glavu | Foto: Dejan Živančević

Međutim, obesni lopov hladnokrvno mu je pucao u glavu. Incident se dogodio u ulici 28. marta, preko puta restorana “Bebinac” u Leskovcu.


Nagrada za hapšenja
milion dinara


Kako “Alo!” saznaje, svi vlasnici menjačnica u Leskovcu od juče su objavili javnu nagradu od milion dinara za svakoga ko pomogne u razrešavanju ovog pokušaja ubistva. Kažu da se pljačkama mora stati na put i da se plaše da dok policija ne uhapsi napadača neko od njih ne bude na meti.

- Ta menjačnica se zatvara oko 21 i pljačka je tipovana. Lopov je tačno znao kada se novac pakuje i kada radnik zatvara radnju. Ocevidci ove pljačke dali su detaljan opis napadača za kojim je raspisana poternica. Odmah nakon pljačke zatvoreni su svi izlazi iz grada, ali još nema novih detalja - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako “Alo!” saznaje, Antić je u teškom i polusvesnom stanju privatnim kolima prevezen u KBC Niš i nalazi se van životne opasnosti. On je smešten na odeljenje maksiofacijalne hirurgije gde je i operisan.

- Prolazio sam pored menjačnice i na trotoaru sam video čoveka svog u krvi. Jedva da je govorio. Krv mu je tekla iz glave. Govorio je „Pomozite, ubi me razbojnik“. Nisam imao puno izbora, stavio sam ga u kola i prevezao u bolnicu. Samo je ponavljao da će umreti i da ne zna ko je čovek koji ga je ranio. Plašio sam se da li će ostati živ. Rana je bila u vratu - ovako je policiji ispričao čovek koji je povređenog Antića prevezao u bolnicu.

Kako “Alo!” saznaje, policija sumnja da se radi o dobro poznatom razbojniku koji je do sada na ovaj način opljačkao više od dvadest radnji i menjačnica. Nema problem da, ako mu neko pruži otpor, puca i ubije ga. Bukvalno po celoj Srbiji pljačka po identičnom scenariju. Spreman je da danima prati kada se iznosi novac iz radnje i kada je najbolji trenutak da on stupi na “scenu”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP