Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ZLOSTAVLJANJE

Ponovo seks skandal u Novom Pazaru: Učenica snimila profesora kako je siluje?!

Autor: Kurir | 22.03.2014 - 12:23:00h | Komentara: 2

Tužilaštvo u Novom Pazaru odbacilo je krivičnu prijavu S. D. (19) iz ovog grada, bivše učenice Tehničke škole, koja je svog nekadašnjeg profesora i razrednog starešinu optužila da ju je u dužem vremenskom periodu, dok je išla u školu, seksualno uznemiravao!

Silovanje

Učenica optužila profesora za silovanje| Foto: A. Dimitrijević

Posle odbacivanja prijave bivša učenica privatno je tužila profesora, a sad je rešila da sve iznese u javnost. Ona tvrdi da ima audio-snimak na kojem je zabeleženo nedolično ponašanje profesora.
- Primili smo tu krivičnu prijavu pre godinu dana, saslušano je 11 svedoka i devojka koja je prijavu podnela. Što se tiče audio-snimka koji se sad pominje, niti nam je dostavljen niti je u postupku tada pominjano da postoji! Mi smo u tužilaštvu našli da nema elemenata krivičnog dela koje se profesoru stavlja na teret – rečeno je juče u Osnovnom tužilaštvu u Novom Pazaru.
Direktor Tehničke škole Nusret Murtezić rekao nam je juče da je odmah po podnošenju krivične prijave suspendovao profesora i da će insistirati da se istina o ovom slučaju utvrdi. optuženi profesor od početka je poricao da ima veze sa onim za šta ga učenica optužuje, a u međuvremenu je tužio školu i traži da se vrati na posao.
Poslednji komentari
  • realno Vreme: 24.03.2014 09:01h

    Zalosno je sto iz N.Pazara skoro svakog dana stizu vesti o ruznim I nemoralnim stvarima,a jos zalosnije sto se zaista desava na svim poljima sve I svasta,a niko,bolje receno nedovoljno pravih ljudi ne reaguje da se mnogi od tih dogadjaja preduprede!Ovde se vecina nadleznih I odgovornih u vodjenju ovog grada bavi politikom I kako od nje da profitira,dok gradjani trpe I ispastaju!

  • vera Vreme: 25.03.2014 11:53h

    ako je snimala mobilnim "silovanje", onda to svako shvata ne može biti silovanje. Kada bi osobe koje su silovane bile u situaciji da snimaju tužilaštvo bi imalo lak posao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP