Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

EKSKLUZIVNO

„Pornić sa Tuđmanom - nikad više!”

Autor: DANICA ĆURUVIJA | 08.08.2013 - 07:15:00h | Komentara: 5

„Nikad više sa Igorom neću snimati porniće. To je iza mene, a za ovih nekoliko meseci u zatvoru sam se mnogo promenila. Sada sam skroz druga osoba“, ekskluzivno za „Alo!“ kaže pevačica Nataša Antolović Tuđman (28), supruga Igora Tuđmana (32), unuka hrvatskog predsednika Franje Tuđmana. Ona je juče izašla sa izdržavanja šestomesečne kazne, na koju je osuđena zbog pljačke beogradskog biznismena V. V. (28) u februaru ove godine.

Proteruju je iz Srbije: Nataša po izlasku iz zatvora

Proteruju je iz Srbije: Nataša po izlasku iz zatvora

Natašu je juče ujutru na kapiji požarevačkog ženskog zatvora „Zabela“ dočekao advokat Viktor Gostiljac, branilac njenog supruga, koji se nalazi na izdržavanju dvogodišnje kazne zatvora u Sremskoj Mitrovici zbog istog krivičnog dela.

Na pitanje da li je ljuta na supruga zbog međusobnih optužbi u istrazi i da li se kaje što je sklopila sporazum o priznanju krivice, Tuđmanova supruga kaže da uvek stoji iza svojih postupaka.

Igorov advokat Viktor Gostiljac

Igorov advokat Viktor Gostiljac

- Kada sam sklapala sporazum, nisam imala izbora jer sam bila svesna da bi se ceo postupak odugovlačio. Priznala sam ono što sam uradila i za to sam platila. Sa tim V. V. smo se znali, on je moj i Igorov prijatelj. Čak je bio pozvan i na našu svadbu, a sa Igorom je bio mnogo bolji.

Olivera Krsmanić

Olivera Krsmanić

Mnogo sam ljuta na Igora zbog svega, ali ću mu biti uvek podrška, i u dobru i u zlu. Držim se toga, makar bili u bogatstvu ili siromaštvu - obećava Nataša, koja 12. avgusta mora da napusti Srbiju jer joj je sud izrekao meru zabrane ulaska u zemlju u naredne dve godine zbog počinjenog dela.


Sabina Marić

Sabina Marić

Ona ističe da je upozoravala Igora na ponašanje, kao i da će ga posetiti u zatvoru.
- Ja njega volim, ali on treba da se promeni, da naš brak opstane - poručuje Nataša, koja će u Hrvatskoj da živi u rodnoj Županji, gde je čekaju dve ćerke iz prvog braka.

„Rani radovi“ sa suprugom Igorom

„Rani radovi“ sa suprugom Igorom

U sobi sa ubicama
Nataša kaže da je u Okružnom zatvoru u Beogradu, u kojem je provela četiri meseca, bila prozivana od ostalih pritvorenica zbog toga što je Tuđmanova supruga i što je hrvatske nacionalnosti. „Tri nedelje nisam smela u šetnju jer su mi govorile: ‚Izađi u šetnju da ti promenimo lični opis‘. Onda je intervenisao upravnik, pa sam krenula u šetnje, a onda su mi rekle da su se pokajale. Najbolja sam bila sa Oliverom Krsmanić (osuđena na 15 godina zatvora zbog ubistva taksiste Nezira Šišića) i Sabinom Marić (optuženom za ubistvo supruga), koju od milošte zovem Mrvica. One su me učile da pišem ćirilicu, a Sabinu smo učile da priča srpski. I stražarke su takođe bile dobre, dok je sve ostalo bilo katastrofa, od hrane pa nadalje. Nisam smela da se feniram, šminkam, doterujem“, žali se Tuđmanova supruga.

Tuđman od Tome traži pomilovanje

Igor Tuđman je pre nekoliko dana podneo molbu za pomilovanje predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, potvrdio je njegov advokat Viktor Gostiljac. Tuđmanov unuk takođe želi i da kaznu služi u Hrvatskoj, ali tek treba da podnese zahtev za to.

Poslednji komentari
  • maki Vreme: 08.08.2013 09:43h

    Zasto?

  • Sirotica Vreme: 08.08.2013 11:57h

    Jooooj bas mi je zao sto se nije smela sminkati i fenirati....Jadnica uffff bas mi krvio -.-

  • momazver Vreme: 08.08.2013 15:04h

    lepo rece Natasa..sa tudjmanom vise nikada necu snimat pornice.drugi zainteresovani iz texta mogu saznati gde mogu da je potraze.

  • Rouz Vreme: 08.08.2013 21:50h

    Uzas!!!!No coment:!

  • vale Vreme: 08.08.2013 23:23h

    Pa,onda snimi sa mnom.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP