Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS

Porodica ubicine sestre: Gasimo televizor da unuci ne vide šta je Dragan uradio!

Autor: Kurir | 09.08.2014 - 15:41:00h | Komentara: 0

Od unuka sklanjamo novine i gasimo televizor da ne bi videli šta je njihov ujak uradio. A oni nas uporno zapitkuju kad će doći da ih vodi u Beograd. Dragane, crni Dragane, šta uradi...

Dragan Đurić

Dragan Đurić

Otkako je saznala šta je njen brat Dragan uradio devojčici iz Subotice, naša snajka Sandra ne može da dođe sebi. Iz kuće ne izlazi, samo ponavlja kako će sad svi govoriti da je sestra ubice - kaže za Kurir Vidosava Tomić iz Kleka.

Spokoja u porodici Tomić nema otkako su saznali da je Dragan Đurić monstruozni ubica male Tijane. Teško je svekrvi Vidosavi i svekru Dragi. Sa poraznom istinom da je brat njegove supruge Aleksandre ubio devojčicu lepu kao anđeo još teže se miri Darko Tomić.
Sestri nije do priče
- Nikako mu ne polazi za rukom da barem malo uteši suprugu Sandru - s teškom mukom priznaje Vukosava, koji smo zatekli u prostranom dvorištu kuće.
Kaže da posle svega želi da ostane pribrana i da to mora jer je njen suprug Drago rovitog zdravlja.
- Suprug je otišao do snajke. Ona, naš sin i unuci žive na drugom kraju Kleka. Novinari opsedaju njihovu kuću. Pokušavaju da dođu do Sandre. Ma, nije njoj ni do kakve priče - iskrena je Vidosava.

Svekrva Aleksandre Tomić potvrdila je da je Dragan 22. jula u Kleku proslavio rođendan.
- Baćo, kako zovemo Dragana, tog dana predveče je došao da kod sestre i zeta proslavi rođendan. Sestrićima je doneo slatkiše i bazen. Oni su ga dočekali s tortom. I nas je obišao. Možete da zamislite naš šok kad smo u četvrtak na vestima čuli ko je ubio malu Tijanu. Ni na kraj pameti nam nije bilo da bi on mogao da bude čovek za kojim je danima tragala policija - priča Vidosava.
Vrisak iz kuće
Ona kaže i da je u četvrtak Drago izleteo u dvorište dok je još pila kafu.
- Drago mi je tad rekao da su pronašli Tijaninog ubicu i rekao: „Ubio ju je Baćo“. Pitala sam koji Baćo i počela da drhtim, a on mi je rekao: „Sandrin brat!“ Znali smo da je istina jer je spiker nastavio da čita da je ubica iz Surčina, da je krupan mesar... Drago se odmah uputio do Aleksandre i još izdaleka je čuo da ona vrišti. Jedna rođaka joj je već javila šta se dogodilo - rekla je Vidosava.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP