Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PROTEST

Porodica ubijene manekenke Červenko
zahteva da se vrati smrtna kazna!

Autor: N.N.T. | 21.02.2013 - 13:43:00h | Komentara: 6

Porodica ubijene Vladislave Červenko (25) okupila se ispred palate pravde u Novom Sadu, kako bi javno izrazila nezadovoljstvo tokom sudskog postupka. Potrešeni ubistvom Marije Cimbal (23) porodica Červenko je držeći transparente javno zahtevala da se vrati smrtna kazna, kao i da Vladislava i Marija budu poslednje žrtve, koje su zverski ubijene u Novom Sadu.

Protest Červenkovih

Protest Červenkovih

Stojeći ispred zgrade suda, sa tablom na kojoj je pisalo ''Neka Vladislava Červenko i Marija Cimbal budu poslednje žrtve ovog grada, od strane sotona!!!'' Vladislavin otac Edmund sa suzama u očima upozorio je sve roditelje da kada primete bilo kakvu povredu na svom detetu, odmah zatraže pomoć od nadležnih institucija. On je rekao da ako želimo da uđemo u Evropu mnogo toga moramo da menjamo.

Protest Červenkovih

Protest Červenkovih

- Moja ćerka osam dana je išla u policiju da traži zaštitu. Tamo su joj rekli da dođe kada se bude desilo. Kada se dogodilo onda je već bilo jako kasno za sve. On je uradio i sada treba da čekamo procesuiranje – rekao je Vladislavin otac, dodajući da u našoj državi ubice koje žrtvu tuku i na kraju je zapale, budu zaštićeni kao beli medvedi.

Protest Červenkovih

Tanja, sestra pokojne Vladislave Červenko

Vladislavina sestra Tanja kazala je da je njena porodica ne opisivo razočarana, pored toga što su doživotno zavijeni u crno.
- Protestujemo da bi se nasilju stalo na put. Da Darijan Musić i ubica Marije Cimbal nikada ne izađu na slobodu. Ne daj Bože nikome da doživi ono što smo mi – kaže Tanja, dodajući da naše građane tuđe nesreće ne dotiču, već da mnogi od takvih stvari okreću glavu.

Protest Červenkovih

Protest Červenkovih

Vladislava Červenko ubijena je 12. novembra u novosadskoj Fruškogorskoj ulici, na najbrutalniji način, kada ju je pretukao Darijan Musić. Devojka je preminula od posledica teških telesnih povreda.
Tužilaštvo protiv osumnjičenog za ubistvo do danas nije podiglo optužnicu.

Protest Červenkovih

Otac pokojne Vladislave Červenko, Edmund

 
Poslednji komentari
  • ЦИЦОВИЋ Vreme: 21.02.2013 14:37h

    ПУНА ПОДРШКА ПОРОДИЦИ ЧЕРВЕНКО У ОВОМ ЗАХТЕВУ.ТРЕБА ПОСТИЋИ ШИРОКИ КОНСЕНЗУС О ОВОМ ПИТАЊУ И ПОД ХИТНО СМРТНУ КАЗНУ УВРСТИТИ У МЕРУ КАЖЊАВАЊА ЗЛОЧИНАЦА

  • Radovan Vreme: 21.02.2013 15:41h

    Zakonik Cara Dusana Silnog.

  • Оливер Vreme: 21.02.2013 16:20h

    У полицији раде полуписмени ликови које би истерали и из ПКБ-а, а они се као брину о нашој безбедности. Еј бре! Пре пар година када су мени озбиљно претили убиством и провалили у гајбу у којој сам становао, у полицијској станици рекли су ми буквално исту ствар као и несрећној Червенко: "Ми немамо времена да спречавамо злочин, већ само долазимо на увиђај". (!) Можда би било добро да испред полицијске станице на Чукарици поставе таблу: "Бог дао, Бог узео - ми само долазимо на увиђај".

  • dare Vreme: 22.02.2013 08:52h

    mi ljudi i nemamo policiju koja bi nas stitila...sve drugo je suvisni sto bi kazao

  • Preki sud Vreme: 22.02.2013 18:26h

    Za mucenje i ubistva slabijih, pocev od dece pa do starih ljudi, predlazem vracanje u vaznost Prekog suda. Pod hitno. Kad mogu Ameri koji prodaju pamet celom svetu, hajde od njih da kupimo bar vracanje smrtne kazne.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP