Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

IGOR N. U PRITVORU POSLE PRIJAVE SUPRUGE DANIJELE DA JE OBLJUBIO ĆERKU

Porodice jedna drugu optužuju za silovanje

Autor: LJ. Mitić - B. Janačković | 08.11.2014 - 08:20:00h | Komentara: 0

Igor N. (35) iz Lukomira saslušan je preksinoć zbog sumnje da je obljubio svoju trogodišnju ćerku S. N., a sudija Višeg suda u Prokuplju usvojio je predlog Tužilaštva i odredio mu pritvor do 30 dana. Igora je policiji prijavila supruga Danijela, od koje se razvodi, a dok policija istražuje ovaj šokantan slučaj njihove porodice međusobno se optužuju!

Devojčici utvrđene  povrede: Igor N. (35) sa ćerkicom  S. N. (3)

Devojčici utvrđene povrede: Igor N. (35) sa ćerkicom S. N. (3)

- Zašto nam je to uradila? Zašto ga lažno optužuje? Pa zar moj sin da uradi tako nešto svom detetu, on svoju mezimicu voli više od života - kroz plač priča Igorova majka Jelena, dok Danijelin rođeni brat, Ivan M. iz sela Studenac kod Žitorađe, negira da ona živi s dečkom i navodi da je ona napustila Igora, jer ju je više puta maltretirao i tukao.


Socijalno: Međusobno se optuživali i u braku


U Centru za socijalni rad u Žitorađu, upoznati su sa slučajem porodice Nestorović kao i probleme koji su imali u braku poslednjih godinu dana. - Oni su se međusobno optuživali i prijavljivali za nasilje u porodici još dok su bili u braku i živeli zajedno, o čemu smo obaveštavali Tužilaštvo. Mi sada pokušavamo da zbrinemo dva sinčića koji žive kod oca. Njih je prihvatio njegov brat, a naši radnici su decu obišli tokom dana i ona su po našem mišljenu za sada dobro - kažu u centru.
 

- Devojčica je bila nekoliko dana kod oca u Lukomiru. Kada se vratila, Danijela je primetila tragove krvi u genitalijama. Doktorka u ambulanti je prva posumnjala na nešto drugo, pa je poslala dete na pregled u Zavod za sudsku medicinu u Nišu. U četvrtak je urađen i treći pregled u Kliničkom centru u Nišu, prilikom kojeg je dete bilo u anesteziji da se ne bi stresiralo dok lekari obavljaju kompletan pregled. Tu su, nalažost, potvrđene sumnje - kaže ujak nesrećne devojčice i dodaje:

- Oni su u braku 14 godina, osim ćerkice, imaju još dva sina. Jedan je sedmi, a drugi četvrti razred. Još nisu sudski razvedeni. Sinovi su ostali kod njega, jer nije dozvolio da idu, a ćerkica je otišla sa majkom u Niš. Branio je sinovima da se čuju sa njom, tražio je da je vređaju kada bi se čuli telefonom - dodaje ujak devojčice.
On tvrdi da je Igor pretukao Danijelu i kada je pre mesec dana došla po ćerku.

- Prebio je pred decom. Ćerkica i srednji sin su to gledali. Danijela ih je molila da se sklone da ne bi gledali, a on to nije dozvolio. Sada 20. novembra je trebalo da im bude drugo ročište za razvod braka - priča Ivan M..

S druge strane, u rodnom selu Igora N., niko ne može ni da pomisli da se u njihovoj sredini desilo nešto tako strašno. Igora poznaju kao mirnog i povučenog mladića, ozbiljnog čoveka koji je privržen svojoj deci.

- Sve su stekli i radili za dom i porodicu. Onda je snaja što bi mi stari rekli, pošla krivim putem. Počele su svađe i rasprave i sve što su do tada imali polako je počelo da se urušava. Pre četiri meseca, ona je otišla od kuće - ističe Igorova majka Jelena.

Kaže da je njena unuka poslednji put bila u selu pre mesec dana i da je Igor nakon toga nekoliko puta pokušavao da je ponovo dovede, ali je majka odbijala da mu da dete.
Ni Ljubisav Petković iz Lukomira ne može da veruje u priču o kojoj čitavo selo bruji.
- Čuo sam da je imao u poslednje vreme svađu sa suprugom, ali u ovo ne mogu da poverujem - komentariše Ljubisav, a na njegovu priču se nadovezuje mlađa žena koja je prolazila putem.

- To nije tačno, od toga nema ništa. Čista glupost, to su poslednje stvari, slobodno napišite. Kako je nije sramota - kaže vidno uzbuđena žena. Igor je vojno lice i radio je kao zastavnik prve klase u kasarni u Kuršumljiji. Bio je četni starešina, a u vojsci je zaposlen već 20 godina. Njegov rođeni brat je policajac.

Nalaz dovoljan za istragu


Nalaz sudskih veštaka Zavoda za sudsku medicinu, koji su u četvrtak učestvovali u pregledu devojčice, odmah je istog dana dostavljen tužilaštvu u Prokuplju.
- Nalaz o onome što je uočeno golim okom dostavljen je tužilaštvu. Degutantno bi bilo navoditi vrstu povreda jer dete ima tri godine. To je očigledno bilo dovoljno da se pokrene istraga - kaže naš izvor blizak istrazi.

Razvodi se od  muža: Danijela N.

Razvodi se od muža: Danijela N.

Majka devojčice: Nemam komentar


Majka devojčice za koju se sumnja da ju je otac seksualno zlostavljao Danijela N. juče nije želela da razgovara sa novinarima.
-Nemam komentar - rekla je kratko.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP