Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NIŠLIJKA A. D. (35) UZ MNOGO SREĆE PREŽIVELA POKUŠAJ UBISTVA USRED VOŽNJE

Pošla deci po večeru, upucao je bahati vozač

Autor: B. Janačković | 22.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 11

Nišlijka A. D. (35) ranjena je hicem iz pištolja u rame kada je na Bulevaru 12. februar u Nišu iz čista mira na nju pucao bahati vozač kome je zasmetalo samo to što je zbog njenog automobila, koji se kretao propisno, morao da smanji brzinu!!!

Napadaču zasmetalo to  što je zbog automobila  A.D. morao da uspori: Mesto pucnjave

Napadaču zasmetalo to što je zbog automobila A.D. morao da uspori: Mesto pucnjave

Pokušaj ubistva desio se 18. oktobra na kružnom toku kod skretanja za civilni aerodrom „Konstantin Veliki“, a napadač koji je vozio sivi „fijat stilo“ pobegao je u nepoznatom pravcu i policija za njim intenzivno traga!


Iznervirao se što pumpa ne radi!?


Policijska istraga je utvrdila da je, nepun minut pre nego što je pucao na A. D., bahati vozač “fijata” velikom brzinom uleteo na obližnju gasnu stanicu na Bulevaru i kada je video da ne radi, besan okrenuo automobil i velikom brzinom izleteo na put.
“Moguće je da je bio iznerviran zbog toga, pa je bes iskalio na nedužnoj ženi”, kaže izvor “Alo!”.

“Pošla sam automobilom oko 18 časova do obližnjeg supermarketa da deci kupim hleb i večeru. Ušla sam normalno u kružni tok, pogledala levo i desno, nije bilo automobila. Kada sam izlazila iz kružnog toka, iza mene se stvorio “fijat” koji je dojurio ogromnom brzinom i koji je počeo je da trubi sirenom.
Kada sam videla koliko brzo ide, odmah sa prešla u desnu traku po izlasku iz kružnog toka. Na pešačkom prelazu kod trafika on me je pretekao. Sledeća čega se sećam je bol u ramenu i staklo od prozora u očima i ustima. Mislila sam da me je gađao nečim iz svog automobila. Tek kada sam videla krv na ruci i kada sam napipala rupu u jakni, shvatila sam da sam ranjena. Zaustavila sam auto, pritrčali su neki prolaznici da mi pomognu. Oni su pozvali i Hitnu pomoć”, priča A. D., koja je u strašnom šoku zbog svega što se desilo.

Lajsna prozora koja je  spasla život Nišlijki

Lajsna prozora koja je spasla život Nišlijki


Policija je nakon izvršenog uviđaja konstatovala da je žena imala neviđenu sreću jer je metak, ispaljen najverovatnije iz pištolja kalibra 9 milimetara, pogodio prvo u lajsnu prozora njenog automobila “tojota korola”, što ga je dosta usporilo i promenilo mu putanju.

- Tresem se već nekoliko dana, stalno mi se vraćaju slike užasa. Drhtim od pomisli šta je moglo da bude jer obično sa mnom u samouslugu idu i moja maloletna deca. Samo srećom sada nisu pošla. Da mi je pucao u gumu automobila ili u vrata, da je ispalio hitac u vazduh iz besa, da me zatraši, to bih i nekako mogla da shvatim. Ali on je pucao direktno u mene, hteo je da me ubije”, priča A. D.

Ona je posle ranjavanja prebačena na Kliniku za hirurgiju, gde je operisana, a metak izvađen iz njene ruke. Tane je ušlo u visini sredine nadlaktice, a onda „prošetalo“ kroz ruku i završilo u ramenu. Policija poseduje snimak automobila sa sigurnosnih kamera i traga za vozačem, ali je otežavajuća okolnost što u Nišu postoji mnogo autmobila pomenute marke.
Poslednji komentari
  • predrag Vreme: 22.10.2013 09:41h

    I sada neka ga nase podmitljive sudije puste zbog nedostatka dokaza!

  • Dragan Vreme: 22.10.2013 09:47h

    Valjda se nesto promenilo u poslednje vreme i da ce ga naci.Pre par godina je u moj automobil udarilo vozilo koje je velikom brzinom proslo na crveno kroz raskrsnicu.Pozvao sam policiju koja je dosla posle sat vremena i policajac me je terao da duvam a glavna tema mu je bila to da li sam se ja zaustavio ili me je vozilo udarilo u pokretu.Istragu sam uradio sam i posle nekoliko da na nasao vozilo koje nme je udarilo vidno osreceno pozvao policiju slikao i nista.Tek posle poziva nekih mojih poznanika iz policijske uprave su priveli momka koji je to uradio i pozvali mene da se dogovorimo oko stete.Znaci izlozili su me direktnoj opasnosti da me potencijalni manijak kasnije progoni i preti sto bi se i desilo da ovaj nije bio ubedjen da ne radim u policiji s obzirom da sam ga sam otkrio.Nikakva prijava niti kazna nije preduzeta protiv ovog pocinioca a ja sam iscupao jedva pare za popravku.Ovo se naravno desilo u Nisu.

  • Kiki Vreme: 22.10.2013 10:07h

    Boze dragi, sta se desava sa ljudima? Strasno.. sledila sam se citajuci ovo. Jadna zena, nadam se da ce uhvatiti tog ludaka i baciti ga iza resetaka.

  • Митрофан Фустић Морија Vreme: 22.10.2013 10:58h

    Поделите народу оружје, да се народ сам брани од бандита.

  • sara Vreme: 22.10.2013 11:23h

    E bas me zanima koliku ce kaznu da dobije....i da li ce...Strasno!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP