Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PORODIČNA TRAGEDIJA U KALUĐERICI

Pošla u smrt za suprugom

Autor: E. S. | 22.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Blagomir Kulize (61) iz Kaluđerice ubio je suprugu Milosiju (62) jednim ubodom nožem, a sebi je zadao četiri, pet ubodnih rana! Navodno je to uradio da ne bi bili na teret deci, jer su oni deset godina negovali Blagomirove nepokretne roditelje. Komšije pričaju i da je Milosija prvo odvraćala supruga od namere da se ubije, a potom mu je rekla da ne želi da živi bez njega...

Milosija je najpre odvraćala Blagomira od samobustva, ali pošto je on bio čvrst u svojoj nameri, navodno mu je rekla da prvo nju

Milosija je najpre odvraćala Blagomira od samobustva, ali pošto je on bio čvrst u svojoj nameri, navodno mu je rekla da prvo nju | Foto: Milan Ilić

Ubistvo, a potom i samoubistvo, dogodilo se u ponedeljak u njihovoj porodičnoj kući u naselju Kaluđerica. Prema rečima komšija, Blagomir je kobnog dana sišao u podrum u nameri da se ubije, ali je za njim sišla i Milosija. Pretpostavlja se da ga je nesrećna žena odvraćala od suicidne ideje, ali nakon što joj je on objasnio svoje razloge, od toga je odustala.


- Čuo sam da je Milosija najpre odvraćala Blagomira od samobustva, ali pošto je on bio čvrst u svojoj nameri, ona mu je navodno rekla da prvo nju ubije, jer njoj života bez njega nema. Blagomir je potom jednim ubodom na licu mesta ubio suprugu, ali sebe je usmrtio tek nakon četvrtog, petog uboda - priča njihov komšija.

Prema njegovim rečima, najverovatni motiv za ovakav zločin je činjenica da su Blagomir i Milosija deset godina negovali njegove nepokretne roditelje, koji su u međuvremenu preminuli.

- Verujem da su svoju decu, sina i ćerku, hteli da spasu eventualnih muka, pa su se odlučili da na ovaj način okončaju svoje živote. Inače, Blagomir i Milosija su živeli u skladnom braku. Mnogo su se voleli i poštovali. Eto, kada bi Milosija poslom krenula ka gradu, Blagomir bi je pratio do autobuske stanice, a takođe bi je tu i sačekivao.
Kada su prolazili ulicom, držali su se za ruke. Tolika je bila njihova ljubav, ali iznad svega su voleli decu. U poslednje vreme je zdravlje počelo da ih napušta, u skladu sa njihovim godinama. Milosiji je pre dva meseca ugrađen stent jer je imala infarkt, a Blagomir se žalio na kostobolju, probleme sa želucem... Valjda je pomislio da je više na teretu deci nego što je od koristi - još u šoku su njihove komšije.

Sin Aleksandar u šoku
 

Tokom jučerašnjeg dana, kuća porodice Kulize je bila puna rođaka, prijatelja i komšija koji su u neverici došli i pokušavali da uteše njihovu decu. Reporteri „Alo!“ zatekli su devojku njihovog sina Aleksandra, koja je rekla da su suviše potreseni tragedijom i da ne mogu ništa da kažu.
- Aleksandar nije tu, u gradu je, a ostala rodbina je u velikom šoku. Uostalom, šta tu ima da se kaže - rekla je uplakana devojka.
Ostale komšije u superlativu pričaju o Blagomiru i Milosiju, uz napomenu da ih je sve šokirala njihova ova tragedija.
- Koliko sam razumeo, Aleksandar je tog dana više puta pozivao roditelje, ali pošto se oni nisu javljali, zamolio je Božidara da ih obiđe. On ih je pronašao u podrumu i odmah pozvao Aleksandra. Kada je on stigao, začuli su se jauci iz dvorišta - ispričao je jedan od komšija.

Poslednji komentari
  • EnkooknE Vreme: 22.07.2015 09:38h

    Da li pročita neko ovo iz zgrade u Nemanjinoj, živo me interesuje.

  • Драгомир Vreme: 22.07.2015 17:19h

    Лудак!Кретен!Убица!Знам да о мртвима се говори све најбоље?Заправо говори се КАКВИ СУ ТРЕБАЛИ ДА БУДУ!Убио супругу па себе!Што га није пустила да се убије а она да настави да живи?Која жена пати за покојником.Буде неке туге неко време и то је све.Није њој било лако са њим!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP