Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

VOZIO PIJAN

Poslanik SNS koji je
oborio pešaka bio u
alkoholisanom stanju!

Autor: FoNet | 24.12.2012 - 22:38:00h | Komentara: 8

Poslanik Srpske napredne stranke Dragan Čolić, koji je u Smederevu automobilom oborio dvanaestogodišnjeg dečaka na pešačkom prelazu, a potom otišao sa lica mesta, imao je 2,16 promila alkohola u krvi, objavile su Večernje novosti.

Dragan Čolić

Dragan Čolić

Analiza krvi poslanika, koja je posle više od nedelju dana stigl u PU Smederevo, pokazala je da je Čolić bio u alkoholisanom stanju i preti mu krivična prijava za tri krivična dela.

Policija se povodom tog slučaja nije oglašavala, a Novosti saznaju da će krivična prijava biti prosleđena tužilaštvu verovatno u utorak ili sredu.
Čoliću će na teret biti stavljeno ugrožavanje bezbednosti saobraćaja, nepružanje pomoći povređenom i ometanje službenog lica u obavljanju dužnosti.
Čolić je svojim automobilom udario Danila R. (12) na pešačkom prelazu u Karađorđevoj ulici, i dok su prolaznici pomagali dečaku, poslanik je napustio mesto udesa.
Prepoznali su ga očevici jer se njegov automobil u međuvremenu zaglavio u snegu. Policija ga je ubrzo pronašla kod kuće, a Čolić se opirao zahtevu da mu se izvadi krv, pozivajući se na imunitet.
Srpska napredna stranka je, na predlog predsednika Aleksandra Vučića, najavila da će predložiti ukidanje imuniteta za svog poslanika ukoliko stigne takav zahtev nadležnih organa.
Poslednji komentari
  • ana Vreme: 24.12.2012 23:32h

    Zakon je jednak za sve i nije bitno o kom poslaniku se radi i kojoj stranci on pripada.imunitet će mu biti oduzet i suditi po zakonu.

  • Ivanaa Vreme: 25.12.2012 00:23h

    Mora da snosi odgovornost . Pohvale za reagovanje SNS i Vucica da mu se odmah oduzme imunitet . Stranka ga nestiti.

  • Mikeli Vreme: 25.12.2012 00:40h

    Predsednik SNS Aleksandar Vucic je odmah po ovom dogadjaju zatrazio da se poslaniku ukine imunitet i time pokazao da je zakon za sve isti. Na tuzilastvu je obaveza da prikupi dokaze i pokrene postupak protiv ove neodgovorne osobe. Svako ko je kriv treba da odgovara a posebno ovako nemarni ljudi.

  • Soterija Vreme: 25.12.2012 03:24h

    Potpuno podržavam Aleksandra Vučića svako koje izvršio krivično delo mora da odgovara, bilo da je na funkciji bilo koje stranke. SNS zaista želi da dovede u red našu državu. Niko nije iznad zakona i države. Poslanički imunitet i treba Draganu Čoliću da se ukinu da bi mu se moglo sudilo. Aleksandra vučić je pokazao i dokazao da je pošten, iskren i sposoban da može dosta toga promeni.

  • goxi Vreme: 25.12.2012 07:43h

    Smederevski poslanik e da nije u sns i u Smederevu bi dobili vlast glatko ali zbog ovakvih nista .Bravi Vucicu svaka cast.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP