Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISTRAGA

Poslovi Bojovića otkrivaju ubice?!

Autor: D. Ć. / Fonet | 06.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Policija i dalje traga za ubicom Nikole Bojovića (39), mlađeg brata Luke Bojovića (40), koji u španskom zatvoru čeka izručenje Srbiji.

Nikola Bojović

Nikola Bojović

Kako “Alo!” saznaje od izvora bliskih istrazi, ispituju se i nedavna putovanja Nikole Bojovića i Lukine žene Barbare u inostranstvo, kao i kojim poslom su išli u jednu evropsku zemlju. Prema rečima našeg sagovornika, Nikola se nedavno vratio iz inostranstva, a koji dan kasnije za njim je stigla i Barbara.

Luka Bojović je teško primio smrt brata, a u čitulji mu je napisao: “Moj Nidžo, samo Ti znaš koliko sam te voleo”. Osim njega, čitulje su dali pevač Džej Ramadanovski, koji mu je na sahrani, kroz suze, otpevao pesmu “Nedelja”, Vuk Vuković, nekadašnji vlasnik kazina „London” i prijatelj pokojnog Željka Ražnatovića Arkana i Svetlane Cece Ražnatović, Siniša Petrić zvani Zenica, član zloglasne grupe Marinka Magde, koji je sa Lukom Bojović uhapšen u Španiji i mnogi drugi.

Luka Bojović će biti izručen Srbiji

Pripadnik Zemunskog klana Luka Bojović biće izručen Srbiji, odlučilo je Krivično veće Višeg suda u Madridu, saznaje Danas.

Luka Bojović

Luka Bojović | Foto: RAS

Odluka je doneta da bi se Bojoviću, koji je februara prošle godine uhapšen u Valensiji, u Srbiji sudilo za tri ubistva i da bi bio upućen na izdržavanje kazne od 15 meseci zbog nelegalnog posedovanja oružja i osam meseci zatvora zbog falsifikovanja službenih isprava.

Odluka španskog suda o izručenju Luke Bojovića Srbiji dolazi samo nekoliko dana nakon mafijaške likvidacije njegovog brata Nikole Bojovića u Beogradu.

Luku Bojovića španska policija uhapsila je u Valensiji februara 2012. godine, zajedno sa Vladimirom Milisavljevićem, Sinišom Petrićem i Vladimirom Mijanovićem.

Poslednji komentari
  • draza Vreme: 07.05.2013 16:17h

    A na sahrani Nikole Bojovica i prvi ljudi beogradskih bolnica. Pa se vi sad lecite dzabe...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP