Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS U JAGODINI

Potera za tinejdžerom koji je silovao staricu! (FOTO)

Autor: Blic | 02.11.2014 - 13:20:00h | Komentara: 0

Policija više od 24 sata traga za Živadinom Živanovićem (19) Donjeg Miševića kod Jagodine za koga se sumnja da je juče pretukao i silovao staricu D. I. (74) iz Jagodine.

Živadin Živanović

Živadin Živanović

Izvor "Blica" kaže da se krug oko osumnjičenog polako zatvara i da se očekuje da osumnjičeni uskoro bude uhapšen. Potraga je locirana na sela Donji Mišević i Lozovik.
Žrtva i silovatelj su prethodno veče bili na slavi kod komšija Ace i Nenada
Dimitrijevića u Lozoviku. Starica je otišla oko 22 sata kući, a Živanović je nastavio da pije sa društvom da bi posle završetka slavlja kod Dmitrijevića umesto kući rešio da ode do D.I.
Živadin je posle ulaska u kuću D. I. odmah počeo da je tuče, preti i siluje, a zatim je ponovo tukao i pretio da će da je ubije ako nekom prijavi silovanje.
- Ovako nešto ne pamtimo u Lozoviku. Živadin se nedavodno doselo iz susednog sela Donji Mišević kod svog dede po majci u Lozovik. Svi smo ga lepo primili, igrao je fudbal za seoski tim. Nije incidentan mladić, ali alkohol može od čoveka da napravi zver - kažu meštani.
Ceo slučaj je otkriven kada se silovana starica u subotu ujutru pojavila na groblju u Lozoviku.
- Prijateljica je primetile čudne podlive po rukama, izgrebano lice i raskrvavljenu usnu. Ona se tada poverila prijateljici šta joj se dgodilo. Isto su primetili i ostali meštani Lozovika koji su bili na groblju i nagovorili je da sve prijavi sve policiji - kažu meštani Lozovika.
Posle obavljenog pregleda u zdravstvenoj ustanovi konstantovane kod starice su teške povrede po telu i ona strahuje od osvete nasilnika koji je i dalje u bekstvu.

U jagodinskoj policiji nisu mogli da za "Blic" potvrde da li je starica silovana starica. Kako nam je saopšteno, tužilac traži dodatne dokaze i analize kako bi mogao da kvalifikuje delo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP