Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POLICIJA I DALJE TRAGA ZA SLAĐOM GUDURAŠ

Potraga za pevačicom!

Autor: D. Ć. | 15.12.2014 - 07:00:00h | Komentara: 2

Policija i dalje traga za pevačicom Slađom Guduraš (27), koja je nestala pre šest dana na putu Bijeljina-Beograd. Prema rečima njenih prijatelja, Slađa se veoma plašila bivšeg dečka, koji je bio besan jer se pomirila i viđala sa davnašnjom ljubavlju iz Banjaluke.

Slađa Guduraš

Slađa Guduraš

- On je čak odlazio u Beograd i tražio je svuda, pa je dolazio i do Slađinog stana koji je iznajmila na Vračaru. Njena majka je u strahu, a verujte mi, svi sumnjamo da je oteta. Nadamo se da će policija pomoću baznih stanica locirati gde je poslednji put bila - naveli su pevačicini prijatelji.


- Da je doživela udes, već bi je neko pronašao. Slađa drži u Bijeljini elitni butik sa ženskom unikatnom garderobom i od toga dobro zarađuje. Nadam se da će sve na kraju ispasti dobro - rekla je ona.
Poslednji komentari
  • Zorba Vreme: 15.12.2014 09:36h

    A gde je njen bivši momak....tražite njega i vjerovatno će vam reći šta je uradio sa njom...Tako je to kad ove današnje djevojke ,hoće da se promovišu i druže sa istetoviranima i umišljenim kriminalcima,kojima je u glavi da izigravaju Mafiju..Stave pištolj za pas i misle glavni su..Djevojke,djevojke;dobro razmislite kada upadate po kakvim bordelama,diskotekama,splavovima,sa kim imate kontakt i pite samo flaširana pića!!!Danas ništa nije iznenađenje pa i ovaj slučaj da je djevojka negde tragično završila!!!

  • tanja Vreme: 15.12.2014 11:44h

    taj Dragan Peric je lovac na novac,nema kome se nije nabacivao,psihopata,do nedavno je bio sa cerkom Goce Bozinovske,cAk je i meni na fb pisao poruke,bolesnik,strasno.Nije taj u stanju da ubije...ne verujem...jadnik

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP