Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

TRAGIČNO!

Požar progutao
životinje porodice Svetozarević! (VIDEO)

Autor: Gane Đorđević | 28.10.2012 - 15:03:00h | Komentara: 0

Dva jarca i četiri zeca živa su izgorela kada se sinoć oko 18 i 30 sati zapalila ekonomska zgrada na domaćinstvu Nadice i njene ćerke Vesne Svetozarević u ulici Bore Price u Svrljigu.

Ekonomat izgoreo do temelja!

Ekonomat izgoreo do temelja!

- Bilo je strašno, stoka je živa gorela, a Nadica je ispred kuće zapomagala na kolenima moleći komšije i vatrogasce da joj spasu zečeve i malo jare koje se nedvno ojagnjilo - prenele su “Svrljiške novine” izjavu jedne od komšinica koja je pomagala u gašenju požara.

Ekonomat izgoreo do temelja!

Vatrogascu su pokušali da spase zgradu

List navodi da su majka i ćerka napustile svoje skromno imanje samo sat pre nego što će izbiti požar i da su im komšije javile da im je ekonomat u plamenu.

Ekonomat izgoreo do temelja!

Tragedija u porodici Svetozarević u Svrljigu

- Kada smo dotrčale štala se već pretvorila u buktinju. Mama je pokušala da iz vatre izvuče svoje ljubimce zečeve, ali i pored svesrdne pomoći vatrogasaca za neke od njih više nije bilo spasa. Dva jarca su nam živa izgorela ali je na sreću malo jare ipak spašeno. Šteta je velika jer nam je u požaru izgoreo i senik. Ne znam šta bi mogao da bude uzrok ove za nas velike tragedije - list prenosi reči Vesne Svetozarević.

Za četiri zeca nije bilo spasa!

Za četiri zeca nije bilo spasa!

Od stoke koja se u trenutku požara nalazila u objektu najbolje su se snašle svinje koje su probile potporni zid i tako pobegle iz vatrenog pakla. Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požar ali se pre toga on proširio i na senik koji se nalzio u blizini.  U gašenju požara učestvovalo je tri vatrogasca i dva vozila vatrogasne službe a njima su u pomoć pritekle i komšije porodice Svetozarević.

Jedan od dva jarca koja su živa izgorela!

Jedan od dva jarca koja su živa izgorela!

- Oni su divna porodica. Strašno je bilo gledati ih kako bespomoćno zure u zgarište. Ne znam zbog čega se ovakve stvari događaju dobrim ljudima. Svi smo pokušali da pomognemo da se vatra ugasi ali se ona na žalost veoma brzo proširila pam nismo imali nikakve šanse da je ugasiomo. Daće bog da malo jare preživi mislim da ima velike opekotine - prenose “Svrljiške novine” izjavu još jednog komšije nesrećnih Svetozarevića.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP