Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PACIJENTI EVAKUISANI

Požar u Kliničkom centru Vojvodine: Srećom nema povređenih

Autor: N.N.Travica | 07.08.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

U požaru koji je izbio na Klinici za vaskularnu hirurgiju Kliničkog centra Vojvodine pričinjena je značajna materijalna šteta. Povređenih na sreću nije bilo, jer su brzom reakcijom bolničkog osoblja pacijenti odmah evakuisani.

Zemljotres je izazvao seriju  požara u gradu Ikike

Foto: Profimedia

U noći između srede i četvrtka u 4.07 izbio je požar u prostoriji za garderobu osoblja u Klinici za vaskularnu hirurgiju novosadske bolnice.
-Načinjena je značajna materijalna šteta, jer je izgorela kompletna garderoba, dokumentacija i sve lične stvari osoblja Klinike, Najvažnije je da niko nije povređen. Adekvatnom reakcijom dežurnog osoblja Klinike, pacijenti su evakuisani na Kliniku za ortopediju. Nakon prve faze saniranja posledica, na kliniku su vraćeni pacijenti koji nisu mogli biti otpušteni sa bolničkog lečenja – saopštili su iz te ustanove.

Vatra

Foto: foter.com

Brzom i adekvatnom intervencijom bolničkog obezbeđenja, koje je preduzelo sve hitne mere, požar je blagovremeno ugašen te niko od ostalih pacijenata, hospitalizovani na Klinikama nije bio ugrožen. Trojica pripadnika dežurne patrole obezbeđenja te zdravstvene ustanove, koja su neposredno učestvovala u gašenju požara, upućena su u Institut za plućne bolesti gde im je nakon dijagnostike preporučeno zadržavanje.
Prve sumnje ukazuju da je do izbijanja požara došlo zbog kvara na instalacijama, ali će tačan uzrok biti poznat kad nadležni organi utvrde sve okolnosti slučaja.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP