Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAVIČNO!

POŽAREVAC: Oteo tinejdžera, pa tražio 600 evra da ga pusti!

Autor: J.Paunović | 27.02.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Požarevačka policija uhapsila je N. K.(28) zbog sumnje da je oteo, tukao i pokušao da iznudi novac maloletnom D. M. (17) iz okoline Kučeva.

Otmičar dečaka  terao da uzme  pare od oca

Otmičar dečaka terao da uzme pare od oca | Foto: Shutterstock

Kako saznajemo, uhapšeni je držao maloletnika zatočenog u stanu i terao ga da pozove svog oca i slaže ga da je udario automobil nekom čoveku, te da mora da donese 600 evra jer je tolika šteta. Otac kome je ta priča bila sumnjiva odmah je obavestio policiju koja je i uhapsila prevaranta dok je preuzimao novac. Maloletni D. M. je primljen u bolnicu gde su mu konstatovani podlivi i hematomi, jer ga je N. K. tukao dok nije pristao da pozove svog oca i traži novac.


- Njih dvojica su razmenili međusobno mobilne telefone, ali je iste večeri uhapšeni pozvao dečaka i rekao da mu duguje 70 evra. Maloletnik se pravdao da nema, ali ga ovaj nije slušao i rekao je da će ga ponovo pozvati. Nakon dva sata ponovo ga je pozvao i rekao da mu sad duguje 200 evra.
Uhapšeni ga je zvao na svaka dva sata i povećavao sumu sve dok nije dostigla 600 evra. Onda je došao u njegov stan i oteo ga. Skoro ceo dan uhapšeni je držao maloletnika zaključanog u svom domu. Kada god bi se ovaj tinejdžer nešto usprotivio ovaj ga je tukao po glavi, telu rukama i nogama - objašnjava naš izvor blizak slučaju.

- Otac dečaka je odmah pozvao policiju i, u dogovoru s njima, s novcem otišao na jednu raskrsnicu u Požarevcu, gde je otmičar i uhapšen prilikom primopredaje - dodaje naš sagovornik.

Odmah nakon hapšenja maloletniku je ukazana lekarska pomoć u bolnici u Požarevcu, a potom je ispričao policajcima da je s uhapšenim razmenio mobilni telefon, ali da nije bilo reči da mu nešto duguje. Nakon saslušanja N. K. je određeno zadržavanje do 30 dana.

Sam u gradu - lak plen


Kako “Alo!” saznaje, D. M. (17) rodom je iz sela u okolini Kučeva, ali mu je otac iznajmljivao stan u centru Požarevca kako ne bi putovao svaki dan u školu.
- Prevarant je znao sve to, pa je mislio da će mu dete sa sela biti lak plen. Međutim, nije se nadao da će otac pozvati policiju - dodaje naš izvor.

Poslednji komentari
  • amer Vreme: 27.02.2015 15:35h

    zasto stitite kriminalce zasto im ne objavite imena? zato kriminalci slobodno rade u srbiji jer ih drzava i zakon stite i nista se nece promeniti samo ce kriminal porasti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP