Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

MASOVNA TUČA U NIŠU

Prebijen podoficir iz 63. padobranske!

Autor: B. J. | 31.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

U masovnoj tuči koja je izbila 28. jula oko 23 časa na fudbalskom igralištu pored srednje tehničke škole „Nikola Tesla” u Nišu, učestvovalo je 11 osoba, od kojih su dve dobile teške, a jedna lake telesne povrede, saopštila je policija.

Masovna tuča

Masovna tuča | Foto: FoNet / EPA

Teške povrede zadobili su Tomislav S. (38), podoficir 63. padobranske brigade iz Niša kojem je polomljen lakat, kao i neimenovani maloletnik kome je polomljena šaka, dok je još jedan maloletnik zadobio lake povrede, to jest uganuće zgloba.

Iako je, kako nezvanično saznajemo, većina učesnika tuče romske nacionalnosti, povod za sukob nije bio rasna i verska mržnja i netrpeljivost, već svađa zbog - fudbala. Prema prvim informacijama, do svađe, a potom i do tuče došlo je kada je jedna od ekipa želela da preko reda zaigra na terenu, a navodno su korišćene i palice i lanci. Protiv svih učesnika podnete su krivične prijave u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanja u tuči.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 31.07.2013 07:22h

    У мојој бившој фирми где сам радио до пензије синдикат је проглашен за најгоре у Србији!Њих неколицина из руководства трошили су паре синдиката на праве глупости.Закупили неку салу где су играли мали фудбал па се тако међусобно потукли да је било крви?Ја сам тада имао титулу најстаријег радника по стажу и све сам их посмењивао.Растерао!Разјурио!Поготову што су то углавном били црногорци и срби из Босне који су уживали благодети београдског живота.Било је претњи да ће мене пребити а одговор им је био да ни не покушају јер ће им се моја супруга осветити!Сваког појединачно ће пребити!Сутрадан су биле извињоткине где,као,нису баш тако мислили?И зезанција је успела.Верујте да дан данас после 20 година ти мангупи не могу да преболе што су остали без ,,привилегија,,!

  • prle Vreme: 31.07.2013 08:41h

    I ovi iz 63. su poceli kao policajci-zandari da se ponasaju.

  • Paratrooper 63 Vreme: 31.07.2013 17:32h

    kao prvo ne poredi babe i zabe, a drugo, tereni su u sklopu vojnog naselja i romi iz obliznje ciganske male dolaze da igraju na njima. Dodju u grupama, prave probleme i agresivni su prema svakome, nebitne su i godine i pol, a sama cinjenica da su dosli na fudbal sa lancima i palicama je dovoljno da ti docara njihov pogled na sport ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP