Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UŽAS

Prebio druga, pa mu silovao majku!

Autor: N. N. Travica | 31.03.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Novosadska policija uhapsila je V. T. (33) iz Bačkog Petrovca zbog sumnje da je u subotu naterao sugrađanku staru 64 godine da ga oralno zadovolji! Prethodno je pretukao njenog 29-godišnjeg sina, a svog druga, i onda nasrnuo na nesrećnu ženu. Utvrđeno je da je V. T. juče oko 4.20 pijan upao u kuću žrtve, gde se sukobio sa ukućanima. Nakon kraće rasprave, fizički je nasrnuo i istukao žrtvinog sina. Nasilnik je kasnije naterao oštećenu da ga oralno zadovolji. Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni je prethodno imao kontakt sa ćerkom oštećene.

Bolesno: Napasnik je staricu primorao na bludne radnje

Bolesno: Napasnik je staricu primorao na bludne radnje

Policija i dalje istražuje sve okolnosti koje su prethodile ovom događaju. Osumnjičenom je određen pritvor od 48 sati, nakon čega će biti priveden na saslušanje dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu. Samo pre nekoliko dana uhapšen je Milovan Mišić (34) iz Beloinja kod Svrljiga zbog sumnje da je 26. marta oko 22 časa pokušao da siluje nepokretnu staricu K. Ž. (89) u njenoj kući u okolini ovog mesta. Milovan je izdržao kaznu zatvora od 12 godina, jer je u januaru 2000. u istom selu kraj Svrljiga brutalno ubio Ljubinku Nikodijević (66), koju je prethodno silovao.


I Miroslav B. (33) iz mačvanskog sela Glušci uhapšen je u jesen 2010. zbog sumnje da je silovao 75-godišnju staricu. Ovaj silovatelj, koji je radio u svom selu kao automehaničar, provalio je u porodičnu kuću starice u ulici Cvetina Brkića u selu Glušci, skinuo odeću, legao u krevet pored starice i silovao je. Nakon toga, Miroslav se obukao i iskočio kroz prozor.

Meštani su pričali da je Miroslav godinama virio kroz prozore spavaćih soba po selu i često je silovao starice, od kojih su dve od 82 i 92 godine u međuvremenu preminule.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP