Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

„LJUBAVNA PRIČA“ NA OBALI JUŽNE MORAVE

Prebio i oteo
devojku da
bi se oženio!

Autor: J. PAUNOVIĆ | 03.04.2013 - 16:57:00h | Komentara: 0

Leskovačka policija uhapsila je A. M. (32) i napisala mu krivičnu prijavu zbog prinude, saznaje „Alo!“. Naime, on je svoju devojku A. D. (23) oteo iz automobila pored Južne Morave, gde je bila sa svojim drugim momkom D. K. (28) i odvezao kući kako bi se oženio njome. Ljubavni trougao mladih epilog će dobiti na sudu.

Silovanje

Devojka je bila „zarobljena“ u selu Drćevac

Mladić A. M. (32) pobesneo kada je kod Južne Morave video devojku A. D. (23) u zagrljaju drugog muškarca

Kako „Alo!“ saznaje, devojka A. D. je nekoliko meseci izlazila s dva momka. Tako je bilo do dana kada je sa jednim od njih otišla na izlet na Južnu Moravu. Dok su njih dvoje razmenjivali poljupce i tople zagrljaje, odjednom se pojavio A. M. u svom automobilu „micubiši“. Kada je video svoju dragu i zagrljaju drugog muškarca, poludeo je. Kako kod sebe nije imao ništa od oružja, nogom je razbio vozačevo staklo. Uplašeni D. K. se pravdao da ništa nije znao i nije mu se suprostavljao.

- Zatim je pobesneli A. M. otvorio suvozačeva vrata, gde je sedela njegova

Selo u šoku
Meštani sela Drćevac nadomak Leskovca juče su bili iznenađeni ovom pričom. Kako je mesto malo, nisu hteli da ulaze ni u kakav dublji razgovor. Svi su se ograđivali rečima: „Videli smo da je policija bila, ali ne znamo zbog čega.“

draga. Uplašena za svoj život, pravdala se da se ništa nije dogodilo. Molila ga je da je ne bije, ali on je nije slušao. Izvukao je iz automobila i prebio. Gotovo onesvešćenu devojku stavio je u svoj automobil i odvezao kući - objašnjava naš izvor upoznat sa neverovatnom pričom.

Ko zna koliko bi dugo devojka bila zarobljena u selu Drćevac kod Leskovca da D. K. nije otišao u policiju i ispričao sve o nimalo prijatnom događaju. U prvi mah, inspektori su ga gledali bledo, sve dok nije objasnio priču, ali i pokazao razbijeno vozačevo staklo. Kako „Alo!“ saznaje, policija je A. M. pronašla u kući zajedno sa nesuđenom dragom, kojoj su konstatovane lakše povrede.

On je saslušan u policiji i napisana mu je krivična prijava. Momak D. K., koji je ostao bez devojke, u ovom slučaju u policiji vodi se kao „oštećeni“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP