Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POZNATI VODITELJ OPLJAČKAN DOK JE RUČAO U CENTRU BEOGRADA

Predojeviću ukrali „Luj viton“ i 700 evra

Autor: M. Dudvarski | 19.03.2015 - 07:00:00h | Komentara: 12

Srđan Predojević (43), dugogodišnji voditelj jutarnjeg programa, opljačkan je usred bela dana u centru Beograda, kada mu je lopov ukrao više stotina evra vrednu „Luj Viton“ tašnu u kojoj je imao oko 700 evra i skupoceni telefon!

Ostala slika kao  uspomena: Predojević sa torbicom koja mu je ukradena

Ostala slika kao uspomena: Predojević sa torbicom koja mu je ukradena | Foto: Petar Marković

Voditelj je opljačkan 16. marta oko 15 časova dok je sedeo u jednom restoranu u ulici Kralja Petra, a za „Alo!” kaže da ga nije opljačkao lopov, već mađioničar!


Tašnice koje su zlata vredne


„Luj Viton“ pravi kolekciju rančeva i torbi inspirisanu muškarcem koji vodi aktivan život. Pošto je u pitanju luksuz i kvalitet, kupci moraju izdvojiti za jednu mušku „Vitonovu“ torbu od par stotina evra do čak 14.000 američkih dolara.

- Sedeo sam u potpuno praznom restoranu i ručao sa drugom. Bio sam leđima okrenut prema zidu i torbica mi je visila okačena o stolicu. Sećam se da je samo jedan čovek prošao za sve vreme koje smo bili tamo. Kako je on uspeo da izvuče torbicu, a da ja i moj drug to ne primetimo, može samo da se objasni kao naučna fantastika. Dođe mi da mu kažem, bravo care, svaka čast, ti si mađioničar - naveo je Predojević za naš list.

Poznati voditelj je dodao da je prijavio slučaj policiji i da je podneo krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe.

Evo i  najnovijih vesti: U ovom gradu se mnogo krade!

Evo i najnovijih vesti: U ovom gradu se mnogo krade! | Foto: Vesna Lalić


- Nije u pitanju toliko materijalna šteta koliko ću sada imati muke da vadim sva dokumenta ispočetka. Nemam ličnu kartu, bankovne kartice, veoma važnu službenu karticu za kontrolu letenja bez koje maltene ne mogu na posao. Mogu da kažem da me u tom smislu lopov ojadio. A ovu priliku bih iskoristio da kažem da ljudi obrate pažnju na svoje stvari, jer se u ovom gradu očigledno mnogo krade - rekao je Predojević.

Kako saznajemo, u restoranu nije bio uključen video-nadzor, ali policija se nada da su neke od kamera na okolnim objektima snimile lopova.

- Istraga će naravno podrazumevati da se pregledaju sigurnosne kamere sa kafića, ali i sa ostalih objekata u okolini. Nadamo se da nakon toga neće biti teško otkriti lopova - naveo je izvor „Alo!“.
Poslednji komentari
  • badza Vreme: 19.03.2015 14:18h

    Pa sta je to.Ukrali mu dzeparac.Kako drugacije nazvati sumu koju jedan gradjanin nosi sa sobom.Ko ima njemu se i ukrade.

  • Saki Vreme: 19.03.2015 15:19h

    A taman je hteo na posao da ođe na vreme. Kako će na posao da se vrati?. SMATSA će da propadne bez njega. A uostalom, šta on radi u radno vreme u gradu na ručku???

  • Biljana Vreme: 19.03.2015 15:59h

    E bas ako je, protiv voditelja nemam nista licno, ali odakle mu tolike pare, ko jos nosi 700 e sa sobom .Ja detetu ponekad nemam da dam ni 100 din, za uzinu iako i ja i muz imamo fakultet.

  • gasha Vreme: 19.03.2015 17:18h

    Pa covekje zaposlen i u agenciji za kontrolu letenja + jutarnji sa silnim gostima-*doktori,advokati,pevaci,@, marketing se placa...

  • Gabana bez Dolce Vreme: 19.03.2015 18:00h

    Kakva gej tasnica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP