Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

GORANOVO STANJE KRITIČNO

Pregaženi policajac i dalje u komi!

Autor: E. A. | 23.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Goran Đorđević (44) iz Krševice, policajac interventne brigade policijske stanice u Bujanovcu koji je teško povređen, kada ga je 21. oktobra u toku policijske akcije udario „audi A6“ nalazi se u kritičnom stanju na odeljenju neurohirurgije Kliničkog centra Niš i životno je ugrožen. On je po prijemu odmah operisan, ali je svaka prognoza o njegovom daljem oporavku krajnje neizvesna, navode lekari.

Veljović u poseti povređenom

Veljović u poseti povređenom

Đorđević je primljen u Klinički centar u Nišu u komi, u krajnje teškom stanju, sa ugroženim vitalnim parametrima, niskim pritiskom i svim znacima teškog traumatskog šoka.


- U Urgentnom centru hitno je urađena sva dijagnostika – CT glave, grudnog koša i abdomena, zbog krvarenja u grudnoj duplji i serijskog preloma rebara sa leve strane. Urađena je hitno drenaža krvi iz grudne duplje, a potom i iz abdomena, a zatim je odstranjena i slezina koja je krvarila. Na Klinici za neurohirurgiju hitno je urađena operacija zbog preloma lobanje, krvarenja u mozgu i oštećenja moždane opne. Pacijent je i dalje u krajnje teškom stanju, opasnom po život - kaže direktor Neurohirurgije u Nišu prof. dr Nebojša Stojanović.

Goran Đorđević

Goran Đorđević


Đorđević je pod stalnim nadzorom lekara koji se bore da mu očuvaju život, ali je u ovom trenutku svaka prognoza neizvesna.
- Otišao je u 7.15 na posao, kao i svakoga dana, smena mu je počinjala od osam sati. Oko 19 su nam javili da je povređen, da ga je neko udario automobilom - jedva govori slomljena Goranova supruga Lozanka. Stojan Đorđević, brat povređenog policajca, kaže da su policjaci pokušali da privedu vozača sumnjivog “audija” koji je bežeći od organa reda pokosio Gorana.

- Policajci interventne jedinice su se podelili u grupe kada su na njivi, na ulazu u Trnovac, uočili sumnjivi “audi”. Dvojica su bila sa jedne strane, Goran sa druge, a jedan policajac je bio u marici iza. Kada je marica sa upaljenom rotacijom krenula ka “audiju”, vozač je dao gas, naleteo na Gorana svom silinom i udario ga. Odbacio ga je nekoliko metara. Automobil je imao registracije švajcarskog grada Lozane i najverovatnije je njima upravljao Albanac. Da je Srbin upravljao kolima ne bi pobegao u pravcu Trnovca.
Očevici su te večeri videli “audi” sa slomljenom šoferšajbnom kako juri kroz Trnovac. Žandarmerija je blokirala sve izlaze, ali je moguće da je napadač pobegao na Kosovo, jer sigurno poznaje svaku kozju stazicu - priča Stojan.
On kaže da Goran radi u interventnoj jedinici više od 20 godina i da je voleo svoj posao „i više nego što treba“.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP