Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OSVETA

Preti ubicama: „Sve ću ih zaklati”

Autor: V. Torović | 25.05.2014 - 08:41:00h | Komentara: 14

„Mirno spavaj, sine moj. Sve ću ih zaklati jednog po jednog, ma koliko zbog toga robijao“, zapretio je na sinovljenoj sahrani Novica Jovanović, otac Nenada (19), koji je prošlog ponedeljka ubijen u naselju Ledena stena u Nišu.

Otac uhapšen zbog pretnji ubicama

Otac uhapšen zbog pretnji ubicama | Foto: B. Janačković

Zbog pretnji, Jovanović je uhapšen i protiv njega je podneta krivična prijava za ugrožavanje sigurnosti i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova. Otac mladića je čak pričao da su mu se nudili prijatelji, koje je stekao tokom izdržavanja dugogodišnje zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu, da se obračunaju sa uhapšenima koji su u pritvorskoj jedinici.

Zbog sumnje da je ubio Nenada Jovanovića, uhapšen je I. S. (16) iz Niša, a njegovi drugovi M. C.(21), M. S.(17) i A. J.(15) iza rešetaka su zbog saučesništva. Četvorica napadača su te kobne večeri u ulici Bubanjski heroji napali i pretukli Jovanovića. On je pokušao da pobegne, ali ga je I. S. stigao u ulici Nade Dimić i ubo ga šest puta nožem. Razlog za ovo brutalno ubistvo je bila svađa zbog devojke.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • zoran Vreme: 25.05.2014 09:49h

    I ja bih isto uradio.

  • crystal Night Vreme: 25.05.2014 10:00h

    Gospodin Jovanovic bi trebao kazati narodu da mu je sin bio isti, ako ne i gori nego maloletni I.S.s obzirom na godine jer je pokojni imao 19 a ubica 16.Razumem bol je strasna, ali eto potvrde da sve potice iz kuce!!! Sta je lepo mogao ubijeni da nauci od oca??! Vec mu je davao samo vetar u ledja, svi misle da su likovi ako nose nozeve i rade sa drogom??!!! TO TREBAJU RODITELJI DA PRICAJU I VASPITAVAJU !!!!

  • Elmedin Mesic Vreme: 25.05.2014 10:12h

    Svaka cast o informisanju.vi ste direktni i drago mi je sto svako moze vidjet ko krade u ovakvim okolnostima.Ja sam iz BiH i zelim da nastavite tako.Suosjecam sa Srbijom. Pozdrav

  • dani Vreme: 25.05.2014 10:29h

    ovo samo kod nas ima , trebao je da obeca da ce svadbe da im pravi I bude im kum, a sto roditelje od tih maloletnika napasnika niste uhapsili po zakonu roditelji su krivi sto nevode racuna o svojoj deci, hapsite roditelje ubica ane roditelja ubijenog

  • lara Vreme: 25.05.2014 10:44h

    Nije mi se desilo pa ne mogu shvatiti ali ga podrzavam 100%.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP