Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRAMA U BAČKOM GRADIŠTU

Pretio da će se razneti bombom, pa ga sin odvratio od toga! (VIDEO)

Autor: N.N.Travica | 30.11.2014 - 10:06:00h | Komentara: 0

Starac M.L (70) koji je sinoć pretio da će se razneti bombom u porodičnoj kući u Bačkom Gradištu kraj Bečeja, jutros se predao policiji. On je odustao od svoje namere nakon što mu je sin došao i pozvao ga mobilnim telefonom. Do incidenta je došlo, prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije zbog nasilja u porodici.

Bomba dzip Kalemegdan Foto: M. Nikolić

Ilsutracija / Foto: M. Nikolić

Pregovori sa policijom o rešavanju ovog incidenta nastavljeni su jutros. Oko 9 časova ispred kuće je stigao i njegov sin, a 25 minuta kasnije M.L. je u bade mantilu izveden iz kuće u kola hitne pomoći.

On je pretio da će se razneti bombom, a navodno M.L. je bivše vojno lice, koji je u svom posedu imao eksplozivnu napravu u ilegalnom posedu.
Pregovori sa policijom bili su neuspešni, ali su se od jutros nastavili. Pregovarački tim policije koji je stigao iz Novog Sada napustio je mesto događaja. Ispred kuće je ostao jedan policajac koji je dežurao tokom noći. Do incidenta je najverovatnije došlo zbog nasilja u porodici.

Prema tvrdnjama komšija, on je nekoliko dana maltretirao svoju suprugu V.L. Zajedno sa policijom, u kuću su sutigli i njihovi ćerka i sin, koji je mobilnim telefonom pozvao M.L, nakon čega je isti odustao u sopstvenoj nameri.

-Začuli su se pucnji, a potom je nastala prava drama, koja je trajala čitavu noć.Ulica je bila blokirana. Pretpostavlja se da je M.L. pucao u vazduh iz pištolja, nakon čega je pripretio da će se razneti bombom, od čega je na sreću odustao – za "Alo!" kaže D.R. komšinica iz ulice, dodavši da komšiluk nije spavao čitavu noć.

Pored meštana Bačkog Gradišta koji su se okupili ispred kuće u kojoj se odvijala drama, nalaze se i deca M.L., koja su odmah po saznanju došla ispred doma u kome je došlo do nasilja. M.L. je u pratnji policije, prema informacijama iz tog mesta, odvežen na Kliniku za psihijatriju Kliničkog centra Novi Sad, a policija je započela sa uviđajem u domu nasilnog starca.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP