Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DRAMA U ŽELEZNIKU

Pretio da će zapaliti invalida, stan i sebe

Autor: I. Ž. / D. Ć. | 10.06.2015 - 12:57:00h | Komentara: 2

U beogradskom naselju Železnik danas se odigrala prava drama jer je muškarac D. M. (67) pretio da će da se zapali. Da užas bude veći, u stanu sa njim je bio još jedan nepokretan muškarac.

policija, policajci

Ilustracija

Kako saznaje alo.rs D. M. (67) zatvorio se u stan u beogradskom naselju Železnik i pretio da će da se ispoliva benzinom i zapali.

On se na ovaj korak odlučio jer policija i sudski izvršitelji žele da ga isele iz stana koji je dobio u nasledstvo od prijateljice, a o čijem se nepokretnom sinu M. R. brine već devet godina.

D. M. se zatvorio u stan zajedno sa nepokretnim štićenikom i držao kantu punu benzina spreman da se zapali.

- On je taj stan dobio testamentom od pokojne majke nepokretnog muškarca kako bi se brinuo o njemu, što je on i činio ovih devet godina. Međutim, u međuvremenu su se pojavili rođaci pokojne žene koji su tužili nepokretnog M. R. tvrdeći da polažu pravo na stan jer im je njegova majka navodno potpisivala garancije za neki novac - kaže za alo.rs. prijatelj nesrećnog čoveka koji preti samoubistvom.

Ispred zgrade su bili policija, sudski izvršitelji i komšije koji podržavaju M.R. i D. M. 

Drama je okončana oko 13.30 sati, kada su došli čelnici policije s opštine Čukarica, a koji su se dogovorili da se iseljenje odgodo do daljeg.

- Pripadnicima policije smo pokazali sva rešenja i presude, iz kojih se vidi da je iseljenje M. R. i D. M. nezakonito, jer u presudama i rešenjima postoji niz propusta, pa su oni rekli da sve odlažu za mesec dana. Policajci su imali razumevanja, jer su u stanu nepokretan čovek i njegov staratelj, i bili su maksimalno korektni - rekao je za alo.rs prijatelj D. M.

Poslednji komentari
  • Petar Vreme: 10.06.2015 13:42h

    Nemilosrdna i brutalna vlast, ostrvila se na grđ]ane. Tranzicija još traje, a administracija počela da disciplinuje narod.

  • ana Vreme: 10.06.2015 15:10h

    za to kako oni rade ta izvrsenje bi robijali u Evropi i bili zatvoreni zauvek.Ne proveravaju ni adrese vazno je samo da se namire nema veze od koga.Uteruju i zastarela potrazivanja. Ko j zakon. Duznike ni ne obavestavaju da im negde otkucava samrtni cas.Ko im je to dozvolio je narodni neprijatelj . Gospodji kori poruka da 1% platezno sposobnih ne mogu da pokriju sve racune u gradu tako da kad se jedni isele morace da doseljavaju u gradove neke druge narode koji imaju privredu i dohodak. Prema dohotku treba da budu i racuni. Plus toga da nisu tako halavi i kako jesu i da nemaju zadatak da nas uniste narod bi se iselio na jeftinije mesto ali bi oni ceo obracun promenili da se opet namire.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP