Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

FATALNA LJUBAV

Pretio je da ćemo završiti kao Ksenija i Filip

Autor: A. Dimitrovska | 18.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 7

„Pokušao je da me ubije jer sam htela da ga ostavim. Rekao mi je: ‘Sada ćemo da završimo kao Filip (Kapisoda) i Ksenija (Pajčin)’. Uspela sam da pobegnem. Sutradan su mi javili da ga više nema”, kaže u potresnoj ispovesti za “Alo!” M. D. (36) iz Knjaževca, devojka V. M. (27), koji se prekjuče bacio pod voz u neposrednoj blizini Železničke stanice u Knjaževcu.

Na pruzi u Knjaževcu  gde se mladić ubio nađena policijska beleška o njegovom privođenju

Na pruzi u Knjaževcu gde se mladić ubio nađena policijska beleška o njegovom privođenju

- On je bio moja velika ljubav, i ja njegova, bez obzira na razliku u godinama. Odlučila sam da ga, posle šest godina zabavljanja, ostavim jer želim brak, decu, ali on to nije želeo. Govorio mi je da ima vremena i da žene rađaju u četrdesetim. To nisam mogla da prihvatim, iako sam želela da s njim osnujem porodicu. Kada sam mu to rekla, napao me je nožem u mojoj kući. Uspela sam da uhvatim nož rukom i sprečim ga da mi prereže vrat - plačući priča za “Alo!” devojka mladića i dodaje da je potom prestravljeno istrčala iz kuće i pozvala njegovu majku i policiju.

Noć pre samoubistva V. M. pokušao da prereže vrat M. D.

Noć pre samoubistva V. M. pokušao da prereže vrat M. D.

Ubica povukao žalbu


Aleksandar Šundić (25), osuđen za ubistvo svoje devojke Stele Gundelj (26) na 15 godina zatvora, povukao je žalbu na prvostepenu presudu, čime je ona postala pravosnažna. Stela Gundelj je ubijena 13. februara u beogradskom naselju Medaković, a Šundić je zločin počinio zbog ljubomore.

- Njegova majka ga je pitala zašto je to uradio, a on joj je odgovorio: ‘Šalio sam se’. Posle saslušanja u policiji majka ga je odvela na razgovor kod psihijatra, gde je on ponavljao da ne može bez mene da živi. Na kraju je majci rekao: “Majko, ono što si mi sad uradila zapamtićeš za ceo život”. Bio je besan što ga je odvela kod psihijatra. Posle se bacio pod voz... - plačući priča M. D. i otkriva šta je pisalo u poslednjem SMS-u koji je dobila od V. M. pre nego što je izvršio samoubistvo.

„Videćeš koliko daleko mogu da odem i na šta sam spreman za našu ljubav”, pisalo je poruci. M. D., kako kaže, za tragediju najviše krivi mladićevu majku, koja ga nije vodila na lečenje.

- To je radila kako bi sačuvala svoj ugled. Ovo je malo mesto, gde se takve stvari smatraju velikom sramotom. Znala je da joj je sin bolestan jer je umela da kaže da nikako ne ostajem sama s njim. Pokušavala je da me upozori. Ali sam ga ja volela i trpela njegove zabrane da se viđam s drugaricama, šminkam. Umeo je da me prati, bio je strašno ljubomoran - kaže M. D. i dodaje:
- Godinama sam bila uz njega. Nijedan drugi muškarac me nije zanimao.
Pomagala sam mu da završi fakultet. Trpela to što nije sa mnom hteo u javnost. U početku smo krili vezu zbog razlike u godinama. Ceo svoj život sam njemu podredila. Imala sam želju da se uzmemo i imamo topli dom. A sada ne mogu na sahranu da mu odem - rekla je M. D. i dodala da je V. M. bio student prava i da je volontirao u sudu u Knjaževcu.

Ksenija i Filip

Ksenija i Filip

Zločin zbog ljubomore


Maneken Filip Kapisoda (22) ubio je svoju devojku, pop pevačicu Kseniju Pajčin (32), a potom izvršio samoubistvo ispalivši metak u usta. Tragedija se dogodila 16. marta 2010. godine, a Filip je zločin najverovatnije počinio iz ljubomore.

Poslednji komentari
  • Dr jakov Zlatar Vreme: 18.10.2013 08:26h

    Što ne kaže da je bila u šemi i sa jednim niškim biznismenom

  • Bambi Vreme: 18.10.2013 12:42h

    Ko zna šta je tu bilo i šta se dešavalo. To nikome ne daje za pravo da sudi o svemu, pogotovo što se ovako završilo. @ Dr jakov Zlatar: pa šta i da je bila sa drugim čovekom iz Niša? Da li to daje pravo bilo kome da preti? To nije ok zato što je žena bila sa dva muškarca istovremeno (pretopstavka) ali je ok kada su muškarci sa dve žene istovremeno? To je ok???? Ma dajte molim Vas, sve lažni moralisti. Pogledajte malo svoju okolinu i pre nego što počnete da sudite i da komentarišete bilo šta, stavite se u obe pozicije i razmilsite o svemu.

  • Zlatokosa Vreme: 18.10.2013 16:38h

    Nije istina ovo sto ona prica, nije ga volela, varala ga je na sve strane, za novac je spavala sa kojekakvim tipovima, i to dok je bila sa njim u vezi, nikad nista u zivotu nije radila, sa svojih 36 godina sve sto je stekla, uspela je to preko kreveta. Decko je iz ugledne porodice, ali je izgleda jako voleo i normalno bolelo ga je to sto mora da je deli sa svima. . .

  • sasa Vreme: 18.10.2013 18:50h

    Ne postoji opravdanje za bilo kakav akt nasilja prema devojci!Ako vam devojka ili mladic ne odgovara vise,imate problema,prevare itd..vreme je da promenite partnera!Toliko ima lepih devojaka koje cekaju momke!

  • Petar Vreme: 19.10.2013 04:03h

    @Zlatokosa i dr.Jakov Dobro posto ste nju dobro popljuvali, sad nam objasnite zasto su protiv njega podnosene prijave? Dosta bre sa pravdanjem nasilja. Ako mu nije valjala sti nije nasao drugu. Zalosno je sto je ovako protracio zivot, ali nije mu ona tu nista kriva. Sam je birao, sam je mogao i da pobegne od nje. Nego dobro vas je ona procenila, samo je ugled bitan, pa cak i u ovako tragicnom trenutku. Zalosno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP