Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SURČINAC LJUBIŠA BUHA POSLE PET MESECI PUŠTEN NA SLOBODU

Pretučena žena: Čekam muža s gibanicom!

Autor: Ivan Milićević- Sanja Arsić | 04.04.2015 - 21:43:00h | Komentara: 10

Bivši svedok saradnik Ljubiša Buha Čume (50) iz Surčina osuđen je juče u beogradskom Trećem osnovnom sudu na godinu dana zatvora zbog prebijanja supruge Ivane Tulović (33) i napada na dvojicu policajaca iz njenog obezbeđenja!

Vratila mu se u zagrljaj: Čume i Ivana

Vratila mu se u zagrljaj: Čume i Ivana | Foto: RAS

Buha, koji se od hapšenja u novembru prošle godine nalazio u Centralnom zatvoru, juče po podne je prebačen u kućni pritvor, u kojem će, okovan nanogicom, biti sve dok ne dobije zvaničan poziv za povratak u zatvor. Vreme provedeno u pritvoru, kako običnom, tako i kućnom, biće mu uračunato u kaznu.


Ostaje bez povlastica


Jučerašnji sporazum o priznanju krivice, koji je bivšem svedoku saradniku doneo prvu krivičnu osudu u životu, uticaće i na to što će Buha ostati bez svih povlastica koje je uživao kao svedok saradnik, a koje je dobio u procesu za ubistvo premijera Zorana Đinđića. Kako „Alo!“ saznaje, vrlo je moguće da će Tužilaštvo za organizovani kriminal prozvati Buhu za nekoliko ubistava za koje su ga ranije optuživali „zemunci“, ali samo u slučaju da u narednom periodu Tužilaštvo pribavi neki novi dokaz.

- Uprkos sklapanju sporazuma, Buha je juče iskoristio svoje pravo i u ličnom obraćanju sudu zatražio od sudije da mu kaznu zatvora odmah zameni alternativnom sankcijom, odnosno kućnim zatvorom sa elektronskim nadzorom.
Skrhanim i utučenim glasom pokušao je da ubedi sud rečima da je zatvoren pet meseci i da mu je zbog toga ozbiljno narušeno fizičko, ali i psihičko zdravlje. Sudija Jelena Milosavljević Petković je, međutim, odbila njegov predlog i poslala ga na izdržavanje kazne u regularni zatvor - kaže za „Alo!“ izvor upoznat sa slučajem.

Iako je u zatvor dospeo zbog sukoba sa suprugom, Buha je tokom proteklih meseci uspeo da se sa njom pomiri i vrati je u porodičnu kuću u Surčinu!

Čumetov stambeno-poslovni kompleks u centru Surčina

Čumetov stambeno-poslovni kompleks u centru Surčina | Foto: RAS


- Naravno da čekam Ljubišu u našoj kući. Jutros sam bila na pijaci, kupila sam kore za gibanicu, sveža jaja, a sad upravo duvam balone. Ostalo je još da nabavim vatromet kako bih mu priredila doček za pamćenje. Kao što možete da čujete, veoma sam raspoložena - kazala je u telefonskom razgovoru za „Alo!“ raspoložena pevačica Ivana Tulović, Buhina supruga, sa kojom ima maloletnu ćerku.

Kako „Alo!“ saznaje, kontroverzni bračni par je i ovaj put uspešno prevazišao sve nesuglasice i sukobe, a jedino što danas preti njihovoj sreći je ponovni Buhin odlazak iza rešetaka.
Poslednji komentari
  • nela Vreme: 04.04.2015 22:08h

    Sada ih treba oboje zatvoriti, njega u zatvor a nju u neku instituciju koja se bavi mentalnim problemima.

  • tasa Vreme: 04.04.2015 22:47h

    Svaka cast na komentaru! Plus sto trose vreme suda na gluposti po ko zna koji put-treba da im sud ispostavi debeo racun za to zamajavanje! Zbog takvih stvarne zrtve nasilja ne mogu da dodju na red!

  • dorcolac Vreme: 04.04.2015 23:11h

    Njih dvoje zaslužuju jedno drugo, veća kazna im ne treba. Ne zna se ko je gori, našla vreća zakrpu.

  • sasa sm Vreme: 05.04.2015 00:36h

    Vidi se da je ljubav u pitanju...dokle će ove neškolovane prostitutke biti teme za pisanje...bas ih oboje treba zatvoriti...za pare sve...i samre i batine..e pa posle gibanica...fuj..koje dno

  • Sasa M. Vreme: 05.04.2015 02:12h

    Oprostio joj Ljuba sto je tukao!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP