Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

INCIDENT U BEČMENU

Pretučeni mladić ima dosije!

Autor: J. T. - B. J. | 23.10.2012 - 08:02:00h | Komentara: 4

„I dalje imam bolove, kada udahnem sve me boli od silnih udaraca i ne mogu da spavam. Bio sam u policiji i prepoznao svu trojicu policajaca! Podneću i privatnu tužbu protiv njih!

Bojan Ilić

Bojan Ilić | Foto: Dušan Milenković

Nije mi jasno zašto su tako reagovali! Nisam ih ni vređao! Još su mi i lekari sad napisali da mi je nos nagnječen, ali nije tačno, osećam da je polomljen“, kaže za „Alo!“ Bojan Ilić (19) iz Bečmena, koga su, kako se sumnja, u noći između petka i subote pretukli policajaci Aleksandar B., Perica L. i Đorđe M., koji su suspendovani i uhapšeni.

Međutim, u Policijskom sindikatu Srbije za „Alo!“ su izneli i do sada nepoznate detalje događaja koji bacaju novo svetlo na Bojanovu priču, koji je već osuđivan za nasilničko ponašanje. Međutim, o tome šta se zapravo dogodilo te noći u Bečmenu konačnu reč daće tužilac.

- Svi treba da sačekamo da se utvrdi istina i ukoliko su policajci odgovorni za krivično delo zlostavljanja i mučenja, treba da odgovaraju. Ilić je već osuđivan i ima prijave za narušavanje javnog reda i mira.
Pomenute noći je bio u društvu momaka koji su samo pet dana pre toga privedeni zbog rasturanja heroina, a koje su neki drugi organi odmah pustili da se brane sa slobode. Bilo je tu i vređanja i divljaja, ali ne želim ništa da prejudiciram, istraga će utvrditi šta se konkretno desilo - kaže za „Alo!“ Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata.

I sam Ilić je juče otkrio da ipak nije bio sam prilikom susreta s policijom, već da je „dok se vraćao iz kafane sa dva drugara i dve drugarice flašom slučajno razbio šoferšajbnu komšiji, koji je pozvao policiju, ali sa kojim se ubrzo dogovorio da mu da 20-30 evra za naknadu štete“. Policajci su potom došli ne znajući za dogovor, „pobesneli što se raspravljao s njima, oborili ga na zemlju, šutirali, stavili mu lisice i ubacili ga u gepek“.
Kako je ispričao, potom su ga odvezli u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć, i na kraju ga ostavili ne u stanici, nego ispred kuće, kada je Ilić odlučio da odmah pozove novinare. Njegovu priču za medije je potvrdio i njegov prijatelj Vojislav Janković, koji je „posmatrao ‚gepekovanje‘ sa dva metra udaljenosti, ali nije smeo da mu pomogne“.
Aleksandar L., kome je stradala šoferšajbna, juče je otputovao na ekskurziju u Italiju i nije želeo ni da potvrdi ni demantuje Ilićevu verziju događaja, dok su ostali meštani ovog surčinskog sela odmahivali rukom i ulazili u kuće na pomen nemilog događaja, ne želeći ništa da komentarišu. Neki od njih ostavljali su juče komentare na sajtovima.
- Bilo je batinanja, ali samo zato što je Bojan u pripitom stanju vređao i nasrnuo na jednog od policajaca iz patrole. Ne podržavam nikakav vid nasilja, ali eto, da se zna - navodi komentator koji se potpisao sa „očevidac“.
Poslednji komentari
  • Srbin Vreme: 23.10.2012 08:47h

    Ironija ovog drustva, pa policija u ovoj zemlji uvek bila genocidna, saradjivala sa kriminalcima, dokle vise da budu kao beli medvedi zasticeni, a nista ne radi, korumpirani do srzi...osudi to, tako su i profesora u Kragujevcu pretukli, stoka nevaspitana i nekulturna...sve treba osuditi to..za primer...sad kao i sindikat neki se javlja..smesno.

  • Jeremija krstić Vreme: 23.10.2012 09:40h

    Eh da je za vreme Tita se k.... na policiju još bi ga više maskirali i zalili kofom vode da mu ohlade glavu.Šta se narode palite pa ovakvi gledamo svake noći po mnogim mestima srbije ,ne smete da uh pogledate odma skaču da se biju .Policija je u pravu trba bagru dovesti u red kad već tata i mama nisu to učinili.

  • h1n1 Vreme: 23.10.2012 09:42h

    neću da branim policiju, nebavim se kriminalom pa nisam nikada došao u direktni kontakt s policijom, ovo izgleda korektno odrađena intervencija, to oko tuče neka oobavi tužilaštvo, samo prestanite takvim naslovima da vređate policajce jer ih je 99% normalnih.

  • Jonjo Vreme: 23.10.2012 22:23h

    A jel to znači da će policija svakoga ko ima dosije prekršajnih kazni prebiti i strpati u gepek? Jel policiji u opisu korektne intervencije i posla da trpa ljude u gepek, mlati i prebija?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP