Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

STRAŠNO

Pretukao ženu, pa se zapalio!

Autor: | 14.01.2015 - 11:01:00h | Komentara: 0

Identitet muškarca čije je ugljenisano telo pronađeno u ponedeljak u kući u Ulici Stanoja Glavaša u Ćupriji, još nije zvanično saopšten, ali je gotovo izvesno da je reč o Stanimiru Markoviću (73), vlasniku kuće.

samospaljivanje čovek gori vatra požar

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Kako pišu “Novosti”, pretpostavalja se da je on, nakon što ga je policija tokom dana tražila zbog toga što ga je supruga prijavila za nasilje, ušao u spavaću sobu, polio se benzinom i zapalio. Vatra je zahvatila celu sobu na spratu i deo krova. Vatrogasci su brzo ugasili požari pronašli ugljenisano telo.
Istraga tek treba da utvrdi sve okolnosti pod kojima je muškarac stradao, a prve indicije ukazuju da se ne radi o ubistvu. Prema rečima Radosava Vučkovića, višeg javnog tužioca u Jagodini, predmet je preuzelo Osnovno tužilaštvo u Paraćinu.
- Celog tog dana, u ponedeljak, Stanimira nisam video. Žalosno je ovo što se dogodilo.Umesto da sa suprugom uživa u penzionerskim danima, a imali su dobre penzije, oni su se stalno svađali. Stanimir je bio nezgodan čovek, svako mu je smetao, čak i ako neko parkira automobil tamo gde se to njemu ne sviđa. Izgleda da je psihički pukao – prokomentarisao je sused Milorad Miljković koji je i prijavio požar.
Na dan požara Stanimirova supruga Ljubica podnela je policiji prijavu protiv njega zbog toga što ju je prethodne noći pretukao i maltretirao, pa je noć provela kod ćerke.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP