Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

JOŠ JEDAN MLADIĆ UMALO DA NASTRADA NI KRIV NI DUŽAN

Pretukli ga bez razloga, povraćao krv i zube!

Autor: B. Janačković | 18.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Trojica zasad nepoznatih napadača bez ikakvog razloga brutalno su pretukli studenta psihologije P. K. (20) na uglu Prvomajske i Ulice Todora Milovanovića u Nišu, slomivši mu obe vilice i zube!

Tragovi krvi na mestu napada

Tragovi krvi na mestu napada | Foto: Branko Janačković

„Vraćao sam se kući pešice, u susret su mi išla trojica mladića. Bez ikakvog razloga jedan od njih me udario u glavu i ja sam pao. Naleteo je i drugi, i od tada se više ničega ne sećam“, izjavio je za „Alo!“ P. K. (20), koji je zadržan na Odeljenju za maksilofacijalnu hirurgiju na Stomatološkoj klinici, gde će biti operisan.


- Mislila sam da neće preživeti kada sam ga krvavog ugledala na vratima stana. To je bila strašna slika jer je bio obliven krvlju. Počeo je da povraća zube i krv. Imao je hematom na glavi iz kojeg je curila krv. Nije se sećao ni kako je došao do kuće, a u prvom momentu ni šta se desilo. Ne znam čime su ga udarali, imao je tragove po telu kao da je tučen „boksom“ - poverava se majka pretučenog mladića N. K. Ona je u šoku jer ističe da nije postojao ni najmanji razlog zbog kojeg bi neko napao njenog sina.

- On ne pije i ne puši. Ne voli da izlazi u kafiće i kafane. Ima devojku sa kojom je dugo u vezi i druži se sa drugovima sa kojima svira. Te večeri su bili kod druga koji živi kod Filozofskog fakulteta, uvežbavali su neku novu pesmu. Nikada ne ostaje do kasno u gradu, pa sam se zabrinula kada do 2 časa iza ponoći nije došao kući. Pozvala sam ga telefonom, pričao je čudno, rekao je da ga boli zub. On nikada u životu nije imao nijedan incident. Ni kao dete se nije nikada pokoškao ni sa rođenom sestrom. On je takav da kada bi ga neko i napao, on bi mu se izvinio - dodaje majka mladića.

- Deo gornje vilice mu je potpuno izmešten. Ne znam kako su mogli tako da ga udare da spolja koža nije iskidana, a da je u ustima sve polomljeno - priča očajna majka.

Policija traga za siledžijama

Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Nišu, policija je izvršila uviđaj i traga za trojicom zasad nepoznatih siledžija. Incident se desio 15. septembra oko 22 časa, veče uoči početka suđenja osumnjičenom za ubistvo studenta Vuka Stoiljkovića koje se desilo 10. februara u Parku Svetog Save. Iako događaji nisu međusobno povezani, uznemiruje činjenica da je još jedan mladić ni kriv ni dužan mogao da nastrada na ulici. U ovom slučaju, srećom, najteže posledice su izbegnute.

Poslednji komentari
  • jovan Vreme: 18.09.2014 20:39h

    Luka ucestvujem ti u zalosti znam da ti nije lako ali moras biti jak izdrzi ove teske dane i vidi preko advokata da dodjes u Srbiju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP