Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SLOMILI MU NOS:

Pretukli malog Valjevca zato što je Rom! (VIDEO)

Autor: A.O. | 28.02.2014 - 16:33:00h | Komentara: 1

U školi ’’Sveti Sava’’ u Dokmiru kod Valjeva, pretučun K. D. (10) od strane drugog učenika. Njenu je tom prilikom slomljen nos, a nakon toga završio je u bolnici.

mali valjevac

Vršnjačko nasilje među učenicima u Srbiji u poslednjih nekoliko meseci drastično je povećano, a poslednji primer brutalnog prebijanja dolazi iz škole ’’Sveti Sava’’ iz Dokmira kod Valjeva, gde je od strane drugog učenika pretučen D.Ž. (10), kome je tom prilikom slomljen nos i koji je završio u bolnici nakon toga, prenosi Telegraf.
Njegov otac Živan Bošković , kaže za Telegraf.rs da je njegov sin samo zato što je Rom, i ističe da je nakon svega umesto izvinjenja dobio nove pretnje.
- Ja sam upozoravao njegovog oca, da to dešava, ali on ništa nije uradio. Da li je on takav zbog para, bahatosti ilki nečeg trećeg, ne ulazim u to, ali on maltretira u školi sve redom. Ja sam mog sina smirio, on nije. To se desilo pre 10 dana dok su igrali futbal. Odmah smo ga odveli u bolnicu, i završio je na ortopediji. Nasilnik ima već dva ukora u školi, i ne znam šta ću nadalje. Ne smem da pustim dete u školu!
Direktor ništa nije uradio nakon incidenta. Ja ću nakon ovoga najverovatnije da tužim roditelje nasilnika, jer ne želim nikome da se desi ovo što se desilo mom sinu – napominje Bošković.
Pogledajte prilog koji je o ovom dečaku napravila RTV “Marš” iz Valjeva:

Poslednji komentari
  • dijaspora Vreme: 01.03.2014 09:23h

    eto Srbijo, nebeski narode i ovo je dokaz ko smo, a cudimo se kad drugi misle lose o nama...treba roditelje debelo kazniti i dete poslati u vaspitnu ustanovu da nesto nauci kad vec njegovi roditelji to ne mogu da urade.A sta su radili skolski pedagozi i psiholozi? Sramota do neba...Nadam se da ce socijalne sluzbe biti aktivne i da ce ovo shvatiti ozbiljno i reagovati, jadno dete sta dozivlajva u svojoj zemlji, Srbija je i njegova domovina i to od pamtiveka a da u njoj zive i divljaci i prostaci nije kriv ceo narod...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP