Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DOŠLI DA POMOGNU DRUGU DA SKUPI NOVAC ZA OPERACIJU

Prevelik broj dece pušten na tobogan! Četvoro povređeno! (FOTO)

Autor: E. Sadiku | 23.01.2014 - 12:50:00h | Komentara: 0

Četvoro dece samo su pukom srećom lakše povređena u nezgodi, kada se danas oko 12 sati prevrnuo tobogan na naduvavanje na Beogradskom sajmu u hali četiri.

tobogan

Mesto nesreće | Foto: Dimitrije Goll

Sva povređena deca su iz Osnovne škole "Aco Milosavljević" iz Rušnja, koji su se okupili na sajmu da podrže humanitarnu manifestaciju za svog teško bolesnog druga Savu Nešića. Njegov otac je irzazio žaljenje zbog nezgode koja se desila kada se na gumeni zamak popelo više dece nego što je mogao da izdrži.
Kako saznajemo, devojčica od 10 godina je tad bila u stanju šoka jer su sva deca pala na nju kada se tobogan prevrnuo, a dečak P.V. (9) ima lakše povrede glave a dečak i devojčica od 10 i 11 godina, su prošli sa lakšim telesnim povredama.

tobogan

Nakon pada povređeno četvoro dece | Foto: Dimitrije Goll

Kako saznajemo, do nezgode je došlo kada se na tobogan na naduvavanje popelo 15 dece i kada se većina njih prebacila na njegovu desnu stranu. Usled velikog opterećenja tobogan koji nije bio fiksiran se nagao i pao zajedno s decom. Policijskom istragom treba i da se utvrdi da li su deca bila pod stručnim nadzorom zaposlenih kao i ko je omogućio da se petnaestak dece popne na tobogan jer je on predviđen za manji broj.

Predsednik sportske organizacije "Avantura park" Ada Ciganlija Aleksandar Gavrić je rekao da je "Avantura park" organizator humanitarne manifestacije, kada se nezgoda dogodila.

- Zamak nije eksplodirao ili se pocepao, samo se prevrnuo, a tom prilikom je četvoro dece zadobilo lakše povrede i to dvoje se ugruvalo, treće dete je ogrebalo bradu, a četvrto ima uganuće -  rekao je Gavrić.

- Nama su ovde bili mediji kako bi ispratili humanitarnu akciju, a mi smo po službenoj dužnosti pozvali Hitnu pomoć i policiju koja je sada na uviđaju - rekao je on.

Vlasnik tobogana Dejan Matavdžić u prvom trenutku nije hteo išta da kaže a onda je dao komentar:

- Nisam bio prisutan kada je tobogan naduvan. To je urađeno bez mog znanja, a ko je to uradio tek će se utvrditi - kratko je rekao Matavdžić.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP