Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

NA SVU SREĆUNEMA PREMINULIH

Prevrnuo se autobus kod Kuršumlije, četiri lica povređena!

Autor: Tanjug | 27.11.2013 - 09:49:00h | Komentara: 0

Autobus koji se kretao iz pravca Niša ka Prištini, prevrnuo se jutros oko 3.30 časova kod mesta Novo Selo u blizini Kuršumlije, a četiri lica sa teškim i lakšim povredama zbrinuta su u prokupačkoj bolnici i van životne su opasnosti.

Prestonica pod nanosima...

Ilustracija | Foto: Nebojša Marković

Do nezgode je došlo kada je autobus privatnog prevoznika "Aroma turs" na redovnoj liniji Linc (Austrija) - Dragaš, krećući se iz pravca Niša ka Prištini, na oštroj krivini kod Novog Sela, udaljenog oko pet kilometara od Kuršumlije, skliznuo sa kolovoza i prevrnuo se, rečeno je Tanjugu u PU Prokuplje.

Prema rečima portparola prokupačke bolnice "Dr Aleksa Savić" Jelene Pantović, rano jutros na odeljenje urgentne medicine primeljene su četiri osobe sa težim i lakšim povredama.

"Pacijent R. C. (61) zadobio je povrede u predelu glave i ramena, I. M. (31) oguljotine kože u predelu desne šake i nadlaktice, F. K. (58) zadobila je teške telesne povrede u vidu serijskog preloma rebara i isčašenja ramena, i DJ. D. (69) primljen je bez vidljivih povreda, ali pod stresom", rekla je Pantovićeva Tanjugu.

Pantovićeva je rekla da su svi povredjeni zbrinuti, u stabilnom stanju i van životne opasnosti, da je u toku dalja dijagnostika, a da će povredjena žena F. K. najverovatnije biti zadržana do daljeg na odeljenje prokupačke bolnice.
Prema njenim rečima, svi povredjeni su iz Dragaša, kod Prizrena sa Kosova i Metohije.
Iako se još uvek utvrdjuje pravi razlog saobraćajne nezgode, u policiji kažu da se najverovatnije radi o neprilagodjenoj brzini uslovima i stanju puta.
Vožaču autobusa biće odredjeno policijsko zadržavanje, a nakon toga on će biti predat tužilaštvu koji će dalje odlučivati o eventualnom pokretanju krivične odgovornosti.

U autobusu je u trenutku nezgode bilo18 putnika i dva vozača.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP