Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

LJUBIŠA BUHA ČUME OPET SE NAŠAO POD LUPOM TUŽILAŠTVA

Preživeo je „zemunce”, ali žena će mu doći glave!

Autor: J. Paunović | 14.05.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

Ivana Tulović Buha, supruga prvog srpskog svedoka saradnika i bivšeg vođe surčinskog klana Ljubiše Buhe Čumeta, potvrdila je juče za „Alo!“ da je bila na saslušanju u policiji i rekla da je tamo ispričala sve što je izjavila i novinarima o „prljavim poslovima“ svog supruga. Nakon njenog saslušanja, predmet je prosleđen tužilaštvu, koje će odlučiti o daljim koracima protiv ovog Surčinca.

Ivana  mu nakačila  otmice, iznude,  ubistva...: Ljubiša Buha Čume

Ivana mu nakačila otmice, iznude, ubistva...: Ljubiša Buha Čume | Foto: Dušan Milenković

Sa kojim ubistvima, otmicama i iznudama je povezala svog muža, Ivana juče nije želela da govori zbog istrage koja je u toku.


Prva žena pokušala da ga otruje


Dok mu Ivana preti iznošenjem prljavog veša, Čumetu je prva žena Ljiljana Stojić umalo došla glave, bukvalno. Njoj se ponovo sudi zbog optužbe da je pokušala da ga otruje 2002. sipajući mu otvrov u sok, zbog čega je završio na VMA, gde su mu spasli život. Ljiljana je, prema optužnici, to uradila po nalogu vođa zemunskog klana Dušana Spasojevića Šiptara i Mileta Lukovića Kuma, koji su joj pretili da će joj silovati ćerku i ubiti sina ako to ne uradi.

- Upravo sam izašla iz policije. Nisam ja nikakav svedok, kao što pišu neki mediji. Ja sam pozvana na saslušanje u svojstvu građanina. Razgovor u policiji se vodio o svim temama o kojima sam već govorila u medijima - rekla je supruga svedoka saradnika za „Alo!“.

Podsetimo, ona je ranije pričala da se Čume panično boji razotkrivanja ubistva Zorana Petrovića Šempe, koji je likvidiran 13. marta 1998. godine u Surčinu.

- Svedoci i dalje pričaju da je Čume bio u automobilu sa pokojnim Zoranom Šijanom kada je navukao Šempu da dođe. Tada mu je, navodno, pucao u glavu, a dečko koji je bio sa Šempom je preživeo. Znam i ko je naručilac i ko je izvršilac ubistva Momira Gavrilovića Gavre, ali mi je rečeno da o tome ne pričam jer slučaj nije zaključen - ispričala je za medije Buha.

Oplela po mužu: Ivana Tulović Buha

Oplela po mužu: Ivana Tulović Buha | Foto: Aleksandar Stanković


Ona je navela i da se Čume plaši Dejana Milenkovića Bagzija.
- Bagzi zna sve prljave poslove mog muža. Zna sve do detalja. Ubistva, otmice, iznude, reketiranje, sve. Logično je da ga se plaši, a sada će se plašiti i mene, iako mi to nije cilj - navela je ona.

Brani Čumeta:  Mića Megatrend

Brani Čumeta: Mića Megatrend | Foto: Vesna Lalić

Ivana: Mića laže, njegovim avionom se vozila i moja ćerka


- Zašto ugledni rektor Mića Jovanović ne kaže istinu? Pitam se zašto laže?! Prvo je govorio da se Čume nijednom nije vozio njegovim avionom, pa onda da je to učinio jednom sa sinom. Ja imam dokaze da se vozio više puta, čak se i moja ćerka vozila - rekla je Ivana za „Alo!“ nakon što je Mića Megatrend negirao njene tvrdnje da je Čume njegovim avionom iz Pariza doneo 10 miliona evra.

Poslednji komentari
  • Petar Vreme: 14.05.2015 12:29h

    Vreme mu je...dosta je bilo terora svih ovih godina u nazad..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP