Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U RTI KOD GUČE STRADALA DVA MLADIĆA

Prijatelji poginuli nakon pecanja!

Autor: B. Bojović | 21.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 2

Mihailo Anđelić (25) i Dejan Rudinac (33) iz sela Bjelica nastradali su preksinoć u mestu Rti, u opštini Guča, kada su automobilom „pasat“ pri velikoj brzini udarili u kamion kojim je upravljao meštanin Ljubo Nedeljković (53).

Mihailo Anđelić (25) i Dejan Rudinac (33) iz sela Bjelica nastradali kada su automobilom „pasat” pri velikoj brzini udarili u ka

Mihailo Anđelić (25) i Dejan Rudinac (33) iz sela Bjelica nastradali kada su automobilom „pasat” pri velikoj brzini udarili u kamion

Kako „Alo!“ sazanje, mladići su preticali vozilo u trenutku kada se sa sporednog puta uključivao kamion. Udarali su direktno u njega i nakon petnaestak metara sleteli sa puta u njivu.


Suvozač Dejan Rudinac preminuo je na licu mesta, a Anđelić na putu do bolnice. Dvojica komšija i prijatelja stradali su na povratku sa jezera Vučkovica, gde su, kako pričaju njihovi prijatelji, bili na pecanju.
Iako su meštani odmah pritrčali u pomoć, trebalo im je blizu dva sata da izvade tela dvojice mladića iz smrskanog automobila.

- Najprisebniji su bili meštani. Nekoliko momaka je odmah potrčalo da kida vrata kako bi stigli do mladića. Prizor je bio strašan i ne mogu to zaboraviti - priča jedan od meštana.
On pretpostavlja da su se pri povratku mladići možda malo i utrkivali na putu sa vozilom ispred njih.

- Videli smo da je momak u autu ispred njih naglo zakočio, a oni su pokušali da ga izbegnu. Međutim, zakucali su se u kamion jer ga nisu ni videli. Opet kažem, to je pretpostavka, jer mi smo samo videli da su automobili proleteli pored prodavnice, a na tom delu puta se inače brzo vozi. Niko nije obratio pažnju, a onda se dogodila tragedija - rekao nam je očevidac nesreće.

Tužilac je naložio obdukciju tela stradalih, nakon čega će se utvrditi da li su možda bili pod dejstvom alkohola. Međutim, komšije tvrde da je Anđelić bio sklon sportskom načinu života.

- Dejan nije pio. Voleo je da ide u teretanu i vodio je računa o zdravlju. Mihajlo je takođe bio primeran i veoma vredan. Njih dvojica su se družili, bili su nerazdvojni. To su momci iz dobrih i patrijarhalnih porodica. Živeli su sa roditeljima. Strašna tragedija, svi smo u šoku - pričaju šokirane komšije.
Inače, deonica na kojoj su stradali poznata je po nesrećama jer vozači na tom delu puta brzo voze.
Poslednji komentari
  • Vlada Jelic Vreme: 21.07.2015 09:41h

    Nesreca je kada ste sve ucinili sto je do vas da se nista ne desi a ipak se desilo. Ko vozi neprilagodjenom brzinom sam trazi problem.

  • VladimirR. Vreme: 21.07.2015 14:11h

    Još jedno nepromišljeno i neodgovorno ponašanje za volanom završilo se onako kako je moralo da se završi, kad-tad. Saučešće ožalošćenim porodicama.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP