Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

POKRENUTA ISTRAGA PROTIV TIJANE ĐURIČIĆ ZBOG OTMICE

Prijava i protiv majke „kraljice silikona“!

Autor: J. Paunović | 24.04.2015 - 07:57:00h | Komentara: 7

„Kraljica silikona“ Tijana Đuručić (25) puštena je kući nakon saslušanja kod tužioca u Višem sudu u Beogradu, zbog sumnje da je sa troje prijatelja kidnapovala, brutalno pretukla i maltretirala Jelenu Matić, ali i ukrala joj oko 50 evra, mobilne telefone i zlatni lančić. Kako saznaje „Alo!“, krivičnom prijavom obuhvaćeni su i njeni roditelji Zagorka i Zoran, jer policiji nisu prijavili mučenje devojke za koje su znali.

Preti joj četiri godine  zatvora: Tijana sa  majkom Zagorkom

Preti joj četiri godine zatvora: Tijana sa majkom Zagorkom | Foto: Emil Čonkić

Tijana je uhapšena u utorak zajedno sa rođenom sestrom otete devojke Tanjom Matić (32) i telohraniteljima Goranom Bursaćem (23) i Ljubišom Prodanovićem (25).


- Odbili da govore. Rekli su da je oštećena sve izmislila. Ukoliko se dokaže da su mučili i zlostavljali devojku, preti im kazna zatvora do četiri godine - objašnjava naš sagovornik blizak istrazi.

Kako je „Alo!“ već pisao, slučaj policiji je prijavila Jelena M. koja nam je ispričala da se sve odigralo 5. marta, kada je krenula u Tijaninu kuću u Mirijevu da uzme svoje stvari jer je tamo živela kao podstanar. Usledio je pravi pakao za nju zbog toga što je starleta sumnjala da joj je Jelena hakovala profil na Fejsbuku.

- Vrata mi je otvorila Tijana i tog trenutka dva muškarca su me ubacila u kuću, zalepila mi usta i glavu trakom, bacila na pod i kanapom vezala ruke. Tijana me je pitala: „Gde je moja šifra, ološu jedan?“, zatim me je pljunula i rekla da iz kuće neću izaći živa. Momci, čija lica nisam videla od kačketa, šutirali su me i stavljali mi nož pod grlo, dok me je Tijana šišala - ispričala je Jelena za „Alo!“ nakon ovog incidenta.

Mučenoj Jeleni jedan od dvojice momaka čak je zapretio da će užarenu dršku od metle da joj gurne u međunožje.

- U međuvremenu je došla i Tijanina majka Zagorka, koja mi je takođe tražila šifru, a zatim pretila da će me njen suprug Zoran polomiti. Pošto sam u tom momentu krvarila, rekla je Tijani da me bace u šaht ili odvedu u Zvezdarsku šumu jer ne želi da joj „iscurim u kući“ - pričala je Jelena.

Đuričićeva je u javnosti poznata kao „kraljica silikona“, a prvu operaciju imala je sa 18 godina i tad je operisala usne. Dosad je imala najmanje šest intervencija na koje je potrošila oko 10.000 evra.

Žrtva: Jelena M.

Žrtva: Jelena M. | Foto: Goran Srdanov

Srećna zbog hapšenja

Mučena i oteta Jelena M. bila je srećna kada je čula da je pokrenuta istraga protiv četvoro mučitelja. Iako je prošlo više od mesec dana od incidenta, ona i dalje ne sme na ulicu sama da izađe i strahuje kao da nekome nešto duguje.

Poslednji komentari
  • nina Vreme: 24.04.2015 08:20h

    Ne mogu da verujem da ti ološi još nisu u zatvoru. Organizuješ otmicu i prebijanje zbog šifre na fejsu i oni te puste iako postoji mogućnost zastrašivanja žrtve koja ne sme da se slobodno kreće gradom. Bruka i za policiju i za pravosuđe.Sramota za Srbiju da ovakve stvari toleriše.

  • Panta Vreme: 24.04.2015 09:31h

    Zar i ova nakarada ima telohranitelje?

  • lili Vreme: 24.04.2015 10:11h

    olose u zatvor! svi do jednog,zbog ne kaznjavanja oni haraju

  • Vlada BG Vreme: 24.04.2015 10:40h

    Ako smo pravna država , onda bi trebalo da kraljica silikona bezuslovno odleži tih 4 godine minimum . Prvo je bila hapšena kao elitna prostitutka , pa sad još i ovo !? Bruka i sramota će tek nastati ako sud i tužilaštvo ne bude reagovalo !

  • Dana Vreme: 24.04.2015 11:18h

    Pa dali je normalno da ovi monstrumi budu na slobodi i dalje 6 osoba na jednu da se izivljavaju ovo je banda ljudi i niko ne reaguje jer treba sada da strahujemo i za nasu decu posto banda i dalje hara pod hitno iza resetaka!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP