Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HAPŠENJE

Privedeno troje zbog zloupotreba u vojci srbije

Autor: | 25.02.2013 - 08:02:00h | Komentara: 6

Vojna policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, podnela je krivičnu prijavu protiv osam lica, od kojih je troje privedeno istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu, saopšilo je juče Ministarstvo odbrane.

Hapšenje

Hapšenje | Foto: Shutterstock

Oni su osumnjičeni za krivično delo zloupotrebe službenog položaja jer su jednom od osumnjičenih pribavili protivpravnu imovinsku korist, za šta su koristili svoj službeni položaj u Vojnograđevinskom centru „Beograd“, u okviru Uprave za infrastrukturu Ministarstva odbrane. Istražnom sudiji su privedeni pukovnik Miroljub Nikolić, bivši načelnik Vojnograđevinskog centra “Beograd”, Gordana Jokić, načelnica odeljenja u Vojnograđevinskom centru “Beograd” za upravljanje nepokretnostima i Milica Popović, načelnica prvog odeljenja Direkcije za imovinsko-pravne poslove. Ostali osumnjičeni su Zdenka Benac, Mila Tomašević, Tanja Milić, Ljubiša Kostić i Petra Jovanović, zaposleni u Direkciji za imovinsko-pravne poslove Ministarstva odbrane.

Poslednji komentari
  • Jovan Vreme: 25.02.2013 09:05h

    Bravo Vucicu. Napokon doslo je i vojno stambeno na red. Ispitajte zasto 12 godina penzioneri cekaju na svoje stanove na Bezanijskoj kosi. Zasto se objekti 24 i 25 ne grade. Gde odlaze pare za zakup stanova, kada su se ljudi uselili prosle godine u obj. 28 a cekali na otkup godinu dana., u medjuvremenu placali zakup duplo vise nego otkup. Nikada nismo mogli da pridjemo vojnom stambenom i da saznamo za bilo kakvu informaciju za nase stanove, zaposleni u VGC nikada nisu znali odgovor, nista nisu znali. Gospodine Vucicu pokrenite izgradnju nasih stanova da se i mi napokon skucimo koji cekamo ovolike godine. Dobili smo resenja i nista vise.

  • Velika bruka Vreme: 25.02.2013 16:31h

    Velika bruka i ljaga za celu vojsku, nazalost. Mnogo mi je krivo sto ce se tim naocarama gledati i oni koji su najcestitiji branioci zemlje.

  • Vitez Vreme: 25.02.2013 18:35h

    Joj, pa imali igde da se zagrebe a da ne iskče lopovi.

  • Vesna Vreme: 26.02.2013 10:39h

    Poštovana gospodo ovom spisku trba dodati i Generala Vukosava Arsića, Ljubana Slijepčevića, Stošić Olgicu, Jelenu Gajić, Ljubišu Isailović i mnoge druge jer privedeni su oni koji su nastavili sa starom praksom prethodnika

  • astroyoga36 Vreme: 06.04.2013 17:01h

    Stanujem u zakupljenom vojnom sluzbenom stanu, Pre bi peske presao monteverest, nego da otkupim stan, legalizacija iskomplikovana a otkup jos i vise. stan odrzavam sam svojim sredstvima a za zakup do sada sam dao oko 21.000 eura. da vam poprave kadu ili vodoinsstalacije ili sta drugo,ima da se dobrano namucite papirima dopisima, zvanjem telefonom i da prodje i po nekoliko godina ili meseci da dodju da vam otklone kvar, redovno placam zakupninu a neznam gde odlaze te pare ? Od nadleznih nikada nije dosao da vidi u kakvom se stanju stan nalazi... vazno je da placate zakupninu. moji kolege su otkupili stanove za 300 maraka a to je mojih 4 rata godisnje. nadam se da ce mi neko odgovoriti na ovo pitanje ?!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP