Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

BIVŠI DEČKO PRETIO NESTALOJ PEVAČICI SLAĐI GUDURAŠ (27)

„Proći ćeš kao Ksenija Pajčin“

Autor: DANICA ĆURUVIJA | 14.12.2014 - 16:15:00h | Komentara: 0

Ni peti dan otkako je nestala pevačica i starleta Slađana Slađa Guduraš (27) od nje nema ni traga od nje, a za njom tragaju policija, porodica i prijatelji. Slađa je našoj publici poznata po pesmi “Silikoni i kubici”, koju je snimila u duetu sa reperom Đusom, a svaki trag joj se gubi oko 18.30 na putu Bijeljina -Beograd.

Slađa Guduraš

  • Slađa Guduraš | Foto:
  • Slađa Guduraš | Foto:
  • Slađa Guduraš | Foto:
  • Slađa Guduraš | Foto:
  • Slađa Guduraš | Foto:
  • Slađa Guduraš | Foto:
  • Slađa Guduraš | Foto:
  • Slađa Guduraš | Foto:
 

Slađana, koja je poznata
po pesmi „Silikoni i kubici“,
koju je snimila u duetu
sa reperom Đusom,
poslednji put je viđena
u svom butiku u Bijeljini,
a trag joj se gubi
od sredu u 13.30

- Slađa je tog dana krenula iz Bijeljine svojim tamnoplavim “golfom 5”. Došla je u sredu u Bijeljinu da bi na Pravnom fakultetu položila kolokvijum iz engleskog. Išle smo zajedno i položile, a posle kolokvijuma nismo se ni videle ni čule. Predložila sam da prenoći, a ona nije mogla jer je morala nazad za Beograd jer je psa ostavila samog u stanu. Obišla je butik i otišla - rekla je juče za “Alo!” Tanja Nedić iz Bijeljine, koja radi u Slađinom butiku u tom gradu.

Prijatelji nestale pevačice, koja je krasila i naslovnu stranu jednog muškog čaasopisa, rekli su nam da je ona u poslednje vreme dobijala pretnje od svog bivšeg verenika, koji je od nje mlađi dve godine, kao i da je te preteće poruke kačila na Fejsbuk.

Slađa Guduraš

Sa Đusom snimila pesmu „Silikoni i kubici“


 

Radila kao
medicinska sestra

Pre nego što se otisnula u svet poznatih, Slađa Guduruš je živela u Banja Luci, gde je radila kada medicinska sestra. Kasnije je prešla u Beograd, gde je radila na jednoj poznatoj klinici posle čega je počela da se bavi pevanjem. Družila se sa poznatim pevačima u Srbiji i Bosni.

- U tim porukama joj je pisao da će proći kao Ksenija Pajčin i da će on da se ubije. Pokazala nam je poruke u kojima je pisalo: “Seti se kako je prošla Ksenija Pajčin”. Ona ga je jako volela i zbog njega je živela na relaciji Beograd-Bijeljina gde su otvorili butik i trebalo je da se uda za njega. Pričala nam je da je veza pukla kada je otkrila da je on gej i da je u vezi sa jednim poznatim muškarcem iz Beograda. Govorila je da posle prekida veze uhodio i pretio i strašno se plašila. Pretnje su prestale kada je ona na svoj Fejsbuk profil okačila slike njega i tog muškarca i napisala da su u vezi. Posle toga se primirio, pa je ona mislila da je ostavio na miru. Inače, ona nam je pričala da je on bio u vezi sa nekim poznatim mladim pevačicama, koje su se takođe žalile da im je posle raskida pretio - rekli su nam prijatelji nestale devojke, koja je pretnje, kako su nam rekli, prijavila i policiji.

Oni kažu da Slađin bivši dečko, koji je rodom iz jednog sela kod Bijeljine, priča prijateljima po kafićima da ne joj ne bi nikad naudio.

- Svima priča da nije spreman na tako nešto i da se nada da je ona dobro. Kune se da joj nije ništa uradio - kažu prijatelji Slađe Guduraš, koja je, prema njihovoj priči, bivšeg mladića upoznala preko Fejsbuka.

Slađa Guduraš

Kseniju Pajčin je ubio dečko Filip Kapisoda

Nedostupni telefoni
Prijatelji pričaju da je Slađa imala tri mobilna telefona, a da je poslednji put bila na viberu oko 18.30, kad je prešla na srpsku stranu. “Imala je dva srpska i jedan bosanski broj. Sva tri su nedostupna, a poslednji je prestao bosanski bude u funkciji. Najpre su uzaludno pokušali da je dobiju njena majka, koja živi u Srpcu kod Banja Luke i Slađanin sadašnji dečko, sa kojim je nedavno pomirila. Pošto je nisu našli ni u njenom stanu u Beogradu, slučaj su prijavili policiji”, dodaju prijatelji pevačice.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP