Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

SAŠA B. (41) IZ KAČAREVA UHAPŠEN ZBOG TRGOVINE LJUDIMA

Prodao devojku za laptop i 100 evra!

Autor: M. Dudvarski | 16.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Saša B. (41) iz Kačareva pokraj Pančeva uhapšen je juče zbog sumnje da je podvodio Anđelu S. (23), a onda je za nekoliko stotina evra i laptop, radi braka, prodao jednom muškarcu! Sašina supruga Julijana, međutim, za „Alo!“ tvrdi da to nije tačno i da su mu ta devojka i čovek kome je ona prodata namestili hapšenje.

U pritvoru:  Saša B.

U pritvoru: Saša B. | Foto: Milorad Milanković

- Sumnja se da je Saša B. od juna do kraja oktobra 2013. godine, uz pretnju dovođenjem, držnjem u zabludi i oduzimanjem ličnih isprava, zadržavao u svojoj kući Anđelu S. On se sumnjiči da je za to vreme devojku seksualno zlostavljao, novac zadržavao za sebe, a potom radi braka je prodao muškarcu koji je slučaj prijavio policiji - navode u MUP-u Srbije.


Reporteri „Alo!“ su u Vojvođanskoj ulici u trošnoj udžerici zatekli Sašinu ženu Julijanu sa troje dece, koja je ispričala da njen suprug nema veze sa optužbama za podvođenje i trgovinu ljudima.

Kuća uhapšenog  u Kačarevu

Kuća uhapšenog u Kačarevu | Foto: Milorad Milanković


- Sve je počelo kada se moj sin iz prvog braka na Fejsbuku upoznao sa tom Anđelom. Ubrzo je doveo kući i hteo da se oženi njome. Međutim, saznao je od svog druga da se ta devojka bavila prostitucijom u Beogradu i on je otišao iz stana, ali je ona nas zamolila da ostane neko vreme u našoj kući u Kačarevu. Moj muž joj je dozvolio i Anđela je živela sa nama, spavala sa našom decom u istoj sobi, išla sa nama u prodavnicu... Priča o njenom zaključavanju i podvođenju je čista laž - navela je Julijana.

Saša je navodno podvodio Anđelu S. (23)

Saša je navodno podvodio Anđelu S. (23)


Ona je istakla da se Anđela upoznala sa izvesnim Donetom, Sašinim drugarom, u njihovoj kući i da su se oni uzeli i preselili kod njega kući.


- Ipak, ta veza nije dugo trajala i Anđela se vratila kod nas kući. Dane je jednom došao da je bije sa bejzbol palicom, a Saša mu se suprotstavio i branio tu devojku. I sad inspektori dolaze kod nas kući privode Sašu, jer ga je Dane prijavio, a Anđela potvrdila da ju je podvodio! To je čista glupost i jednostavno nije moguće, nego je sve to plod sujetnih ljudi koji su hteli da se osvete mom suprugu - ispričala je ona.

Julijana B.

Julijana B. | Foto: Milorad Milanković

Imamo samo jednu sobu

U prijavi je, priča Julijana, navedeno da je Saša Anđelu zaključavao, što fizički nije moguće jer nema sobe koja bi mogla da se zaključa.
- Kao što vidite, mi živimo u sobi sa kuhinjom. Svi smo tu i Saša i ja i moja tri sina, pa kako i gde da je zaključam. Ni toalet nemamo, pa valjda je morala da ide u klozet. Pa onda je mogla i da pobegne - istakla je Julijana.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP