Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

HOROR U PANČEVU

Prodao maloletnu devojčicu za pečeno prase, terao je i na prostituciju! (FOTO)

Autor: Blic | 01.03.2015 - 15:32:00h | Komentara: 1

Zoran Novaković Ćoravi (40), osuđen za zlostavljanje, podvođenje i prodaju devojčice, ima još 10 presuda. Po poslednjoj presudi pančevačkog Višeg suda, Novaković će sada ići na šest godina u zatvor jer je D.P. držao zatočenu u napuštenoj kući u Pančevu. On je devojčicu naterao na prostituciju i od nje je otimao zarađeni novac.

Pančevo

Foto: M. Perić

Novaković je D. P. upoznao kao devojku svog sina. Iskoristio je to što je bila štićenica Centra za socijalni rad i teškog materijalnog stanja. Oteo joj je telefon i ličnu kartu, koju je imala kao maloletnica. Pretio joj je da će je tući pajserom i ubiti ukoliko ga ne posluša i ne prostituiše se za njega. Devojčica je plakala, molila ga da je pusti da se vrati u Dom, ali on je bio beskompromisan. Teror je trajao danima. 

Davao joj je prezervative, ostavljao ju je na obližnjoj pumpi i nadgledao je iz automobila.

- U toku večeri je došao do devojčice, koja je ponavljala da ne može više da radi, da je iscrpljena i umorna. On joj je besno oteo iz torbice 10.000 dinara, koje je zaradila od pet mušterija. Vratio ju je u kuću, koju je iznajmio i gde ju je držao zatočenu - kažu u tužilaštvu.

Novaković je bio besan zbog slabe zarade devojčice. Bacao ju je na krevet, izgladnjivao. Ograničavao joj je vodu. Držao ju je zatočenu u kući gde su uslovi bili nepodnošljivi i nehumani.

Pošto je bio nezadovoljan zaradom, odlučio je da je proda. Odvezao ju je u Novi Sad kod rođake Kristine D. Ona nije mogla da oženi sina i htela je od Novakovića da kupi devojčicu. Dogovorili su se da devojčica ostane, a da Novaković za nju dobije 100 evra. Ali, pošto novca nije bilo, dogovorili su se da devojčicu proda za pečeno prase.

Pančevo

Šupa u kojoj je bila zatočena devojčica D.P. | Foto: M. Perić

Novaković u krivičnom dosijeu ima brojne osuđujuće presude. Njegov kriminalni pohod počinje 1993. kada je uhapšen zbog nošenja oružja u Somboru. Zbog ovog dela je proveo tri meseca u zatvoru. Osuđivan je i zbog tuče u Bačkoj Topoli i u Somboru.

Najviše presuda je dobio 2004. jer je osuđen i zbog lomljenja tuđe stvari u tuči, zbog čega je kažnjen sa 3.000 dinara. Pošto ovu kaznu nije platio, zamenio ju je za kaznu zatvora. Iste godine dobio je još jednu uslovnu kaznu od šest meseci za korišćenje opasnog oružja u tuči.

Prvu krađu počinio je 2010. u Pančevu i kažnjen je sa 15.000 dinara. Godinu dana kasnije počinio je tešku krađu, pa ga je Apelacioni sud u Novom Sadu kaznio sa godinu dana zatvora. Protiv njega je policija podnosila i krivičnu prijavu za krađu, ali je odbačena zbog nedostatka dokaza.
Poslednji komentari
  • jeca Vreme: 01.03.2015 16:28h

    Devojčica je plakala, molila ga da je pusti da se vrati u Dom, ali on je bio beskompromisan. Teror je trajao danima. Zar Dom nije tražio nestalu devojčicu? Toliko o našim vajnim državnim službama! Sramota.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP